Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
FLatcast-Aşk-İndex
M@v!s belirtilen dosyaları ekledi:
Ask.rar
(1.67 kB - 320 defa indirildi - en son: 5.06.2025, 23:06)
Her şey ALLah'tan, O gerekeni yapar dediLer..Bende kimini Emanet, kimini havaLe ettim..ツツ
çok sevimli bir çalışma olmuş canım yüreğine sağlık...
tesekkürler paylaşım için
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
Mavişisimm Temana simdilik Yorum yapamadim Burdan ikisini bir yapayim emeğine o güzel yüreğinee tskler canimm..
Nasıl bilirim bak temayı gördüm buraya geldim harika olmuş Mavişim ellerine sağlık
Emeğini paylaşan yüreciğine teşekkürlerimle...
mavis güzellik...
emegine ellerine saglik...
tesekkürler canim...
eline emegine saglik harika olmus tskler paylasimin icin
emegine saglik paylaşim için tşkler
Asimm,Ruzim,MeLisim,Ece abLam, Ayaz,By DagLar yorumLarınız İçin Çok TskLer..Rabbim hepinizden Razı oLsun
Her şey ALLah'tan, O gerekeni yapar dediLer..Bende kimini Emanet, kimini havaLe ettim..ツツ
harikaaaaaaaaaaa
Yorumun İçin TskLer AySeLin..Rabbim razı oLsun
EmEgİnE sAgLik SüPer oLmS.
DeRDi oLaNin DeRmaNi SoRun CiKaRaNin BeLasi oLuRum...!
güzel çalışma tebrik ederim gözü yormayan dizayn ve kodlama basarılı ((akıl))
SLM
SLM MAVIS ELLERINE SAGLIK COK GUZEL OLMUS RICA ETSEM INDEXE BONCUK OYUNU EKLERMISIN BEN EKLEYEMIYORUM EKLEYINCE OYUN RADYONUN ORTASINDA ACILIYO GALIBA BISIYLERI YANLIS YAPIYORUM
Suskun,Toprak,Mavis YorumLarınız için çok TskLer..Mavis oyun indexi kodLama yaparken ekLeniyor şimdi ekLenirse tüm orjinaLLiği gidior
yine harıka bi çalısmaa tebrik ediyorum seni mavisimm süpersinnnnnnnn
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif