Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bir gün dediklerime 'geleceksin' ama ben orada olmayacağım.. '' // Patrona Holi //
"Pişman değilim! Sadece dön bak arkana; ne için, nelerden vazgeçtin? Neler dururken, sen neyi seçtin". Nazım Hikmet
"Dört tane gerçek dost edin, tabutunu taşısın yeter". | M. Mungan |
"Aptallar ne affeder ne unutur, saflar affeder ve unutur, akıllılar ise affeder; ama asla unutmaz.."
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir. Paul Auster
Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa; ama gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiçkimseyi satma.. Balzac
"Bana güç veren zaferlerim değil, yaşamdaki yenilgilerimdir.." [Che Guevara]
İçin temiz olmadıktan sonra, Hacı hoca olmuşsun kaç para! Hırka, tesbih, post, seccade güzel ama, Mevla kanar mı bunlara ?"
Eğer bir aşk can çekişiyorsa tek yapmak gereken şey onu "öldürmektir."
Hayat ne kadar güzel olurdu; İnsan hem 'aşık', hem de 'sadık' olmayı becerebilseydi.. Can Dündar
"Güven ruh gibidir, Terkettiği bedene asla geri dönmez". Shakespeare
Birgün benden şikαyet ettiğin ne vαrsα, özleyeceksin. | Özdemir Asaf |
"Bıraktığın yerde olabilirim; ama bıraktığın gibi değilim.." [W.Golding]
İnsanlara ne kadar değer veriyorsan o kadar tepene biniyorlar. Hele bir de verdiğin değeri onlara belli ettiğinde..[Çehov]
''Mutlu olmak için, hayatta kimseyi kendin gibi görme. Çünkü sen gibi olan tek kişi, aynadaki yüzündür..'' [C. Palahniuk]
Gel bekliyorum, kalbimi kır yine, canımı yak, daha da acıt hatta. "Seni başkasıyla düşünmekten daha fazla acıtmaz sonuçta.."
Gururunu hiçe sayıp 'dön' demezsen, hergün arkasından bakmakla yetinirsin. [Can Yücel]
Yara en çok avucunun içindeyse sana aittir! Sıkarsın avucunu, canın yanar.. ama senden başka kimse bilmez neden acıdığını."
Dikkatli bak, Büyük aşklar ya sonsuzdur yada onsuz" C. Palahniuk
Kadın, her ihtiyacını karşılayacak ’tek’ bir erkeği ister. Erkek ise, tek ihtiyacını karşılayacak ’her’ kadını..Dostoyevski [/align
]