Giriş yapmadınız.

EmR@H

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "EmR@H"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 11.10.2006, 12:37

Photoshop öğrenmek isteyenler!!

Photoshop Öğrenmek İsteyenLere TÜRKÇE Kaynak

http://rapidshare.com/files/6306556/Phot…Book_Turkce.rar

ALINTI

Mud-ti

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 11.10.2006, 14:24

eed gercekten güzel ama bu gibi seylerle ögrenilmiyor cünkü temel olmadan yapilmaz sen biliyormusun gibi anlatiyolar ne bilim layertools nedemek diyordum ilk zamanlar valla bende bilmiyorum daha bu shopu ama ögrenmeye calisiyorum saygilar...

Asi_OnLiNe

Stajyer

• "Asi_OnLiNe" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 25.11.2006, 20:19

Teşekkürler paylaşım için..

Mud-ti Temel olmadan ben kendim öğrendim.. Kitaplar daima ek bilgi içindir.. Bilgisayar sürekli gelişen bir teknolojiye sahip olduğundan Sürekli Kurcalamak gerekirse bozmak sonuçta öğrenmek gerekir.. :)

Saygılar..
Geri Dönüşü Muhteşem Olacak..

Mud-ti

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

4

Saturday, 25.11.2006, 20:57

asi bende hiç bisiy kullanmadan ögrendim ve simdi bircok kişiye ögretiyorum sana ne biliyorsun die soruyorum eminimki sen bu konuda benden daha iyisin bildigini söylüyorsun ben ögrenme asamasindayim.yok biz senle anlasamiyacagiz ben bunu anladim...

Hem ben bi icraat göremedim daha sende...

cetinM

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

5

Saturday, 25.11.2006, 21:42

valla bende öyrenmek istiyorum hehehe sag olsun arkdaslar yardim ediyorda ah iste su zaman yok mu bir turlu yetisemiyorum herseye ya huyum kurusun her seyden bir seyler öyrenmek istiyorum acaba diyorum cok mu gec kaldim yas 30 ol du da heheheh

zafer_ers

Stajyer

• Özel mesaj gönder

6

Saturday, 25.11.2006, 21:56

paylasım ıcın saol...bende deneyecegım ınsallah ıse yarar...
yanlız bıraz usudum ben burda soguk ruzgarlar war sankı ...

cetinM

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

7

Saturday, 25.11.2006, 21:57

ZAFER CAM acik kalmis hehe bir de kapida ki deliler kapa o zaman evin sicakligini hissedeceksin :))

zafer_ers

Stajyer

• Özel mesaj gönder

8

Saturday, 25.11.2006, 22:05

ewet dogru dedın haklısın ama ben bu ruzgardan memnunum bıras sıcak oldu burası saol tavsıyen ıcın...!! :D

Asi_OnLiNe

Stajyer

• "Asi_OnLiNe" bir erkek

• Özel mesaj gönder

9

Saturday, 25.11.2006, 23:34

Alıntı sahibi ""Mud-ti""

asi bende hiç bisiy kullanmadan ögrendim ve simdi bircok kişiye ögretiyorum sana ne biliyorsun die soruyorum eminimki sen bu konuda benden daha iyisin bildigini söylüyorsun ben ögrenme asamasindayim.yok biz senle anlasamiyacagiz ben bunu anladim...

Hem ben bi icraat göremedim daha sende...

Mud-ti, arkdaşım Ben öncelikle Şunu belirteyim ben bidiklerimi dile getirmesini, bilmeyen biriyim.. 9 Yıllık Bilgisyar deneyimim var.. Ama ben Halen kendimi bilgisayar kullanmayı bilen biri olarak görmüyorum.. asla kendimi övmüyorum şunu yaparım falan diye.. Kullandığım Programların isimlerini istiyor isen.. Orada sana yardımcı olamayacağım :( Bu 9 yılda aklına gelebilecek her türlü programı kullandım.. az yada çok bir bilgi sahibiyim.. Kendime Yetecek kadar biliyorum.

Paylaşıma gelince Elbette göreceksin. İlk günden icraata geçemem.

Benim derdim seni kırmak, kızdırmak, (Temalarında - yaptıklarında) sana kafa tutmak değil! Sadace Meltem esintisi vermek ve seni biryerlere yönlendirmek.. (Diyeceksin beni niye yönlendiriyorsun diye. IŞIK gördüm sende, ondan hedefim sensin..)

Saygılar...

Mud-ti

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

10

Saturday, 25.11.2006, 23:47

Asi didigin gibi olsun bakalim.. ben yaptiklarimla övünmeyi severim bunuda herkes bilir cünkü bilmek digerlerinden farkin oldugunu gösterir ve bilmek insani fark ettirir ben böyle düsünüyorum..
9 yillik bi birikim ve bisiy bilmedigini düsünüyorsun.
ilginç :D

icratlari bekliyoruzz ;)

Saygilar...

mustafa7171

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

11

Thursday, 20.11.2008, 16:13

TSKLER EMEGINE SAGLIK