Fortis Türkiye Kupasi : GALATASARAY - 2 Fenerbahce - 1
Evet Arkadaşlar bu zorlu Derbi işte böyle bitti.
Öncelikle Tüm GALATASARAY'li FUTBOLCULARİMİZa & Avrupada Kötü Sonuçlar Almasina Karsin Bu Mactada GALATASARAY'ı Yalniz Birakmayan Seyircilerimize Çok Teşekkür Ediyorum..
Maci Ben Size Kisaca Anlatayim.
Ümit Karan'ın Harika pasinda topu Önümde Bulan HAKAN ŞÜKÜR isabetli Bir Sut Vurarak 4. DK GALATASARAY'ı Öne Gecirdi.
60.DK Gökhan Gönül'ün Ceza Sahasi Disindan SERT ve isabetli sutunda Fb golü Buldu.
90. Dk Dolmuştu. Taraftarlar Sahayi Terkediyordu . Ancak O GOOOOOOOOOL sesi Duyulana Kadar.NONDA'nin Harika Pasinda ÜMİT KARAN'in Sert & isabetli Sutu son Dk'da GALATASARAY'ı Öne Gecirdi & mac Böyle Bitti.
Mac Bitti Ama Olaylar Bitmedi.Hedef Hakemdi.Sadece Fenerbahçe TAKİMİNA
10 SARİ KART - 3 KİRMİZİ KART gösteren CÜNEYT CAKİR hep haksiz olarak gösterildi.Ancak FB takimi SKORU : 1 - 1 ' e getirdikten sonra hep zaman gecirmeye yönelik hareketlerde bulund & bu Yüzden Kartlar Gördü.
Lafi Daha Fazla Uzatmak İstemiyorum Ancak Su Aciklamayida yapmadan Gecemeyecegim..
ofofoofoff işte herzamanki rezilliq galatasaray kralllığını aslanlığını gösterdi işte galatasaray galatasaray galatasaray işte kanaryanın tüğlerinden eser kalmadı