Merhaba arkadaşlar...
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
Umarım bu yazdıkların okunur ve yazdıklarım hakkında sizlerle konuşmak tartışmak isterim ben haksızda olabilirim haklıda...
Sizlerin burda yazma yetkisi var ve sizler mutlaka belli bir kriterden geçipte bu yetkiyi almış usta insanlarsınız bizlerse bu işey yeni başlamış acemi kişileriz sizlerden ricam sırf sitede olmuş olmak ve aman ben yazayımda iki kelime değerlendirmiş olayın diye düşünmeden lütfen biz acemi ve stajyer temalarına ELEŞTİRİ yazın kötü oldukları noktaları söyleyin ona göre düzeltme yapalım... Her insan emek verip ortaya bir şeyler çıkarmaya çalışıyor şayet kötü yapmış ise bunu belirtin yok gerçekten beyeniyorsanızda ona göre puanlama verin ... Zaman ayırıp okuduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum inşALLAH bundan sonraki temalarıma baktığınızda sizlerden eleştiri okuyor olacağım...
<< BERDUSH>> nick li arkadaşa sonsuz teşekkür ediyorum bugün eklediğim Siyah_Ve_Beyaz isimli temama görüşlerini yazmış kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun demekki bir usta olarak hatalarımı görmüş ne mutlu banaki öyle bir ustadan öneri aldım...