Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ellerinize saglik hallettim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sagolun yani yayinda havamdanda gecilmiyo sayenizde heheheheheh
ama havamin dahada iyi olmasi icin bir ufak eksigim var sorum su ki vip de bazi sayfalar var onlardan alabilmem icin neler yapmam lazim kimi öldürmem lazim kimin elmasini calacam söyleyin yeter

)
ama havamin dahada iyi olmasi icin bir ufak eksigim var sorum su ki vip de bazi sayfalar var onlardan alabilmem icin neler yapmam lazim kimi öldürmem lazim kimin elmasini calacam söyleyin yeter
Arkadaşim onlari alabilmen için vip üye olman gerekli...
Vip üye nasil olurum diye sorarsan foruma yararli paylaşimlar sunman gerek ve üyelerimize gerektigince sorunlarina yardimci olman gerek ve son olarakta sitede etkin olman gerek
Zamani Geldigince zati
Maxma Arkadaşimiz sizi vip üye ile odüllendirir...
Saygılar
cokk tsk ederim senin bu anlattiklarini da benim gibi lazin biri yapmasi icin en az bir firin daha ekmek yemem gerekir yani bizim o güzel sayfayla hava atmamiz asma kabagi hehehehe yesil ay dogacak kirmizi kar yagacak bende sayfa sahibi olacam hehehehehe yinede tsk ler ellerinize saglik
zamani gelince seni.. vip uyesi yaparim sende o güzel temalarla övünürsün
ama biraz. beklemek ve emek lazim
cunku emek olmadan yemek olmaz..
haklisin eger sen bana buraya nasil faydali olabilecegimi anlatirsan yardim edersen bende elimden geleni yaparim tabiki
ama birazcuk acemi asayilirim ne kadar faydali olabilirim bilemem
istersen radyoma ugra ordan da bana yardim edebilecegim konulari daha kolay anlatabilirsin
Süperr bir Tema ya gercekten cok güzel... PAylasim icin tskler emegine ellerine saglik.
Saygilar SeNa
tesekkür ederiz emeginize saglık
Ellerine saglik kardes...
Paylasim icin tskler...
maxma, süper eline sağlık
TEŞEKKÜRLER BU DA ÇOK GÜZEL .ELLERİNZE SAĞLIK
Eline sağlık
güzel olmuş
paylaşım için teşekkür ederiz.
her daim devamını beklemekteyiz.
Emeğine sağlık Maxma. Şiirle çok güzel uyum sağlamış. Paylaşımın için Teşekkürler...
yaw güzelde demo demiyormu ölüyorum ha
tbrler cok güsel tarzin var