Değerli Arkadaşım Efsa, seninle çalışmak benim için büyük bir keyif oldu. Yaptığın değerli katkılardan dolayı asıl ben çok teşekkür ederim. Ortaya çıkan çalışmayı ben çok beğendim. Emeğine sağlık. İnşallah birlikte başka çalışmalarda yaparız.
Değerli yorumlarını ve beğenilerini belirten herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Ancak, çalışmalarını her zaman ilgiyle izlediğim, çok beğendiğim. Yorumlarındaki objektifliğini ve yol göstericiliğini takdirle karşıladığım. Benim gözümde
Evil'le birlikte USTA diyebileceğim iki kişiden biri olan çok değerli BORAN arkadaşıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Benim için çalışmalarımın olduğu yer, puanı vs. değil, Bilirkişi diyebileceğim kişilerden aldığı değerlendirme önemlidir. Boran'ın değerlendirmesinde belirttiği beğeni benim için en büyük ödüldür. Bu anlamda ödülümü ziyadesiyle almış bulunuyorum. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum.
Puanlama ve juri meselesine gelince. Bir kez daha görüşlerimde ne kadar haklı olduğumu gördüm. O konu benim için kapanmıştır.
Herkese tekrar ve ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sağolun varolun..