Sen kim oluyorsunda benim yasadigim hayati yargiliyorsun?? Ben mukemmel degilim vede olmaz zorunda degilim?? Parmagin ile beni isaret etmeden önce ellerinin temiz oldugundan emin..
Nefsini bilen Rabbini bilir, Rabbini bilen haddini bilir...
Neeeeeee demiş neeeeeeeeee???????
1 Nisan ın bitmesine 7 saat kaldı ablam (ablam dirkene şu Özbaya didim)sabret ,yolacam saçlarını..:) diooooooooooooooo
Şu yukardaki bildiriler tuşu ne işe yarıyor acaba Önce Almancaydı şimdi Türkçe oldu Bir ara bana çevrim dışı çevrim içi olanları gösterdi şimdi basıyorum birşey çıkmıyor Sabah beri kurcalıyorum bozulursa bilinki benden diyor...
bende kurcalıyom ablam,ingilizce idi kurcaladım almanca oldu,bir kurcaladım gene Türkçe oldu taaaaaaaa ellemiyom,çinceye dönerse diye korkuyomm:))dioooo
kimi insanlar vicdanlarına karşı,işledikleri suçlardan o kadar çok acı çekerler ki,sırf acılarını hafifletmek için,başkalarına saldırır dururlar...dioo
Ablam kurcalama Ben keşfettim,CHAT o Chat üyeler arası Chat devri başlamış,hayırlısı :) Msn başında olmaktan kimse fm e yazmazdı,Bakalım forumda bunca üye Chati nasıl kullanıcak çokta merak ediyorum açıkçası: