Özellikle renkler çok uyumlu olmuş.Resimle kullanılan diğer objeler bütünleşmiş ellerinize sağlık.Ayrıca sadesinide eklemeniz ayrı bir tercih sebebi olmuş.Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle
Ebrum öyle güzel sözlerle yorumlarını samimiyetınle güzellestiriyorsunki duygulanmamak mumkun degil canım güzel allahım kalbin kadar güzel ömür ve hayat versın sana bitanem sana can feda ebrummm çok Tesekür Ediyorum sana ve o güzel yüregıne Sagolasın Canımm.
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
€fsunum kalbindeki güzel duygularını sıcacık insanın gönlünü oksayan sözlerinle insanlıgını ve örnek olan gercek dostlugunu samimiyetınle
yansıttıgın için gönüldolusu Tesekür ediyorum sana canımın yarısı kıymetlim benim ALLAH RAZI OLSUN melisimden ve senden Sevgi ve Saygılarımı yolluyorum o güzel insan yüregine canımmm.
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
€fsunum kalbindeki güzel duygularını sıcacık insanın gönlünü oksayan sözlerinle insanlıgını ve örnek olan gercek dostlugunu samimiyetınle
HERSEY senin güzelliginden kaynaklaniyor bunu bil Nehircigim güzel Dostum benim,
Efsunun su sözlerine aynen katiliyorum...
"senin gibi Güzel Türkce kullanip ve samimi duygularini yorumlara bu incelikte bu özellikte vede güzellikte dökeni ben daha görmedim
Ben çok tesekür ederim size Türkece< Gönül hanım inanclı insanlar olmamız sebebıyle bu samimiyetınız ve içtenlıgınız ve göstermıs oldugunuz erdemli davranısınıza çok çok Tesekür ederim bize yakısanda budur zaten Sagolun
Burda ilk tema eklemeye basladıgım günlerde ilk Melye modumuz yardımcı olmustu sonra siz yapıcı ve kırmadan yazdıgınız tavsıyelerle ve ögretılerınızle bana bu güzel çalısmaları sergıleyebılmeme sebep oldunuz insan iyiligi hiç bir zaman unutmamalı ve nankör olmamalı diye düsünürüm bilirim aldıgımız edep ve terbıye bu güzell duyguları yasatıyor benligimde, Öncelıkle bu güzellıklerınıze Çok Tesekür Ediyorum ALLAH RAZI OLSUN SIZDEN
insanız hepimiz her mevsimi yasıyoruz halıyle insan ilişkilerımızde önemli olan olgunlugumuzu ve erdemli kişiligimizle tekrar insanlıgımızı sergılemektir şuan bunu görüyor ve hissediyorum herzaman önem verdım herzaman tavsiyelerını dikkate aldıgım insansınız Sagolun güzel yorumlarınıza Tesekür Ediyorum..
Sergiledigi davranıslarıyla ayrımsız ve beklentisiz işte olması gereken örnek MODERATÖR dedirten Meliscanan
Herkezi bu davranıslarıyla kendıne hayran eden SENSIN be ALLAHIMIN Güzel kulu canımkardesimmm canımdostum benım
Ben sana degil senın gercek karakterıne insan i özellıklerınin hepsini o bünyede yasadıgın ve hepimize YASATTIGIN İÇİN Melise ve €fsunuma hayranım bunu allahta sahit kullarıda şahit olsun bunun adı ne yalakalık ne abartı. Her insanın kımyasının aynı yansımasına gelen bir güzel karsılasmadır burda tanısıp CANDOSTUM diyebıldigiMMM canımın yarısı diyebıldıgım Saygı ve sevgilerimi özgürce sergilediklerim 2 CANSINIZ €fsunum ve melisim olarak
Bundan öteside yok VARLIGINIZA CANIGÖNÜLDEN ÇOK TESEKÜR EDERİM
Sahracım cantanemsin beyenin ve güzel yorumun için ben çok tesekür ediyorum sana canımmmmm
Cantanem son günlerde ister inan istersen inanma ama tema çalısmalarına resmen bayılıyorumm bayılıyorum inan verdıgım yıldızlar gözüme az gelıyor hep ama napimki limitimiz 5 yıldız helal olsun dedirtiyorsun bana sahraammm imrenerek bakıyorum ve allah nazardan korusun diyorum
o güzel yüregine ve verdıgın o güzel emeklerıne burdan da çok Tesekür ediyorum canım sana
her güzel sözleri sonuna kadar hak eden degerimsin Cantanem iyiki varsın
hep waar ol CANIIIMMM