Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Gurbet acı gelir sözlerime
Dayanamaz oldum sevdiklerimin hasretine
of off leydim tema calışmanız gibi bu sözlerde harika cok duygulandım Rabbim hasret ceken kullarını özlemlerine sevdiklerine kavustursun insallah . paylasan yureginize cok tşkler
Arkadaslar bu gün düsündüm birçok sevdigim kıymet verdigim canım dediklerim hep yurtdısında yasıyorlar ama forumdan saygıdeger s.moderatörlerimiz ve moderatör olan canlarım ve REYHANımda dedigi gibi bitaneside Reyhanım kıymetim dediklerim içinde DEGER VERDIGIM GURBET KUSLARIM için bu temayı yaptım belki iyi belki kötü bir çalısma ama içimden geldigi gibi yaptım
Bu temalar ÖNCE FORUMUMUZDAKI Basta ADMINIMIZ AL-PI ve S.MD VE MDERATÖR arkadaslarımıza sonra GURBETDE Güzel ükemizin hasretını ceken VATAN özlemi yasayan Tüm GURBET KUSLARIMIZIN HATRINA BINAEN nacizane yaptım umarım beyenılır umarım yerını bulur bu saygı ve sevgılerımin iletisi olan bu temalarım diyorum. İndirip kullanan TÜM DJ
Arkadaslarımıza Güzel yayınlar Dilerim
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Ellerine sağlık Leydim sade ve cok güzel olmuş çalışmalarınız..Gurbet hasreti cekenlerin sevdiklerine kavuşması dileğiyle.. paylaşım adına çok tşkrler..
Arkadaslar bu gün düsündüm birçok sevdigim kıymet verdigim canım dediklerim hep yurtdısında yasıyorlar ama forumdan saygıdeger s.moderatörlerimiz ve moderatör olan canlarım ve REYHANımda dedigi gibi bitaneside Reyhanım kıymetim dediklerim içinde DEGER VERDIGIM GURBET KUSLARIM için bu temayı yaptım belki iyi belki kötü bir çalısma ama içimden geldigi gibi yaptım
Bu temalar ÖNCE FORUMUMUZDAKI Basta ADMINIMIZ AL-PI ve S.MD VE MDERATÖR arkadaslarımıza sonra GURBETDE Güzel ükemizin hasretını ceken VATAN özlemi yasayan Tüm GURBET KUSLARIMIZIN HATRINA BINAEN nacizane yaptım umarım beyenılır umarım yerını bulur bu saygı ve sevgılerımin iletisi olan bu temalarım diyorum. İndirip kullanan TÜM DJ
Arkadaslarımıza Güzel yayınlar Dilerim
ne güzel bir düşünce bu TÜRKLEYDİ abla...
o temiz yüreğine gönlüne sağlık...
"İnsanları tanımak denizleri bardak bardak boşaltmaktan daha zordur..."
Güzel duygu ve düsüncelerınızı yorumlarınıza ilave ederek sergilediginiz sıcacık insanlıgınıza ve güzel kalplerinize sonsuz Tesekür Ediyorum Arkadaslar çok Sagolun
Aynı düsünce ve duygularda bulustugumuz için şahsen çok mutlu oldum Iyiki VARSINIZ ve hala kalplerimizde duygularımız ve insanlıgımızla YASIYORUZ
Sizler hep WAROLUN ki ÖRNEK OLALIM Tekrar çok Tesekür Ediyorum
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Emegine o güzel yüregine saglıkk Leydimmmm
anlamli bi çalısmaya imza atmıssınnn
paylaşan yüregine teşekkürlerrr canımmm
tüm gurbet kuşları inşlh uçarak ait oldukları vatanına dönerlerr..
çok tesekür ederim Asi-Meneksem insallah canım hiç kimse sevdiklerinden uzaklarda yasamak zorunda kalmasın. Herkes kavussun ve mutlu olsun insallah özlediklerine
Yüregine saglık tekrar Tesekür Ederim Asi-meneksem sagolasın canımmm