Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Su damlası bu teman dıgerlerıne hıç benzememiş niye
Sölimmi bazan inan bende böyle bir tema çıkarabılıyorum neden biliyormusun temaya daldırmışım gidiyorum farkında olmadan hosuma gıden süslemelerı dolduruyorum sayfaya farkında bıle olmuyorum bazan
Ne zamanki yorumları okuyorum sagolsun arkadaslardan bırı her kım olursa artık o an yoruma yazıyor nehir şöle şöle falan filan aaaa yorumu okuduktan sonra dikkat ediyorum gercekten de arkadasım dogru demiş baslıyorum kendi kendime gülmeye
şimdi senın bu temayı acar acmaz ilk aklıma gelen kendim oldum
sanırım sende benım gibi daldın gitti tema yaparken mesela suan temanın ortasındakı ışıltılı süslemeyı okadar büyük degılde ufak olarak köseye yerlestirebılırdın mesela yani mısafır bölümündekı o kalpler oraya çok yakısmıs aynısını yukardakı yazıların arasına koymasanda olurmuş diye düsündüm tabiki son karar senin wallahi ben masumum sudamlasım asla kötü bir niyetım yok gülüm
Paylasımın için Tesekür Ederim
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
evet benzemedi çerçeveli tema çalışmak istedim ama pek beceremedim farkındayım. Önerilerinizi dikkate alıyorum yazdıklarınız okudukça ve temaya baktıkca bende güldüm. Herzman öenrilerinizi beklerim
Canım müsade ettigin sürece elimden geldigince bildigim kadarıyla önerilerilerle yardımcı olurum seve seve hepimiz tepeden profosyonel inmedik yapa yapa yorumlara dikkat ettıkce kendı kendımıze düzelttik temalarımızı bak simdi kardeslerımıze arkadaslarımıza öneride bile bulunabılıyoruz ha çokmu bilgiliyim ben yok vallahi ögrendigim kadar verimli olabılıyorum ve daha ögrenmem gereken de çoook seyler var photoshop konusunda gercekten de öyle su damlasım sende çok kısa zamanda ne temalar yapacaksın inanki
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene