OFFFFF HARİKASIN NEHİRCİĞİMMMMMMM BU ÇALIŞMAN VARYA DÖRT DÖRLÜK OLMUŞ
EEE VALLAHİ KISKANDIM )) ŞAKA Bİ YANA SENİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM , AYNEN BÖYLE DEVAM CANISI
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Gülümse kaderine...
senin agzindan senin yorumundan dinlemek ayri bir Haz...
ayri bir zevk... )
tipki bu calisman kadar...
o güzel sesine ve emklerine saglik Nehircigim...
devamini herzaman MERAK icersinde bekliyenlerden Sadece birtaneside benim diyerek .... kabul et....
ÇİĞDEMGÜL <<< Çok tesekür ederim gülüüümmm seninde gercekten örnek alınacak samimi candan kişiligin var emin ol içtenligini hissediyorum hep böyle kal olurmu özleyip göremedigimiz güzel bir insanlıgın var IYIKI VARSIN
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
€fsunn <<< SAGOLASIN GÜLÜM DEVAM ETCEM ETCEM DE SENDE MOLA VERMESEYDIN DAHA COSKULU OLUYORDU TEMALARIMIZ BIRBIRIMIZI DAHA GUZELINE YOL VERIYORDUK TAKIPLERIMIZLE BE GULUM ÖKSUZ KALIYORUM BAK SEN OLMAYINCA ))
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
muhibb_40 <<< Sagolasın canım kardesım allah razı olsun eh benımde evde bos bos oturmaktan baska yapacak bıseyım olmadıgı icin su sıralar temalarla kaynasıyorum güzel ve beyenılen temalar cıkarabılıyorsam ne mutlu bana dıyorum allah senden razı olsun güzel insan ..
Meliscanan nım Evet can yarım siir seslendirmemi isteyen canlarımdan biri de sendin bitanem
uzun zamandır siir çalısmam olmadıgı için bunu ilk acemılık sayıyorum insallah bundan sonra fırsat buldukca seslendıre kaydı yapıcam hep
Oyyyy kurban olurum ben sana nuyüzlüm benim CANIMSIN YA yok ötesi..
Sagol melisim sana KOCAMAN Tesekürlerimi yolluyorum kıymetimmm..