kadir güzel çalışma olmuş ama bunda renk nerde butonlara biraz daha dikkatli olmalısın büyük küçük yazını b/k bu şekilde yazsaydın renk yazmana yer kalırdı
ellerine emeklerine saglık azmin elinden hiç birşey kurtulmazmış devam kadir devam senden dahada güzelleri gelecektir sende ögrendikten sonra hazır şapolon kullanmıyacaksın her şeyini kendin yapacaksın devam durmak yok kadir bu sitede hepimizin bir acemiligi olmuştur
2 çeşit yazı karakteri kullanmışsınız,Sun arkadaşımın dediği gibi renk en önemli buton,fm de tek renk dinleyici olma olasılığı var: düzelir hepsi,güzel emeğinize çok tşk ediyorum Kadir bey
Tşk EdeRım ArkadaşLar ZaManLa SizLeRin SaYesinde BeNde Bu işi Çözcem AcemiYim Ewet UtanmiYorumda Bundan 1 Hafta oLdu BuKadaRıNı YaPıYoRum SızLeR SaYesınde EksıkLerımı GıdeRıYorum Yorum YaPaN aRkadaşLaRa YürekdeN Tşk EdiYorum ELınıze SağLık ArKadaşLaR.
Kadir bey 1 hafta önce başladıysanız alkışlarım sizi
emek leriniz çok hoş,ve dahada güzel olucak siz devam edin yeterki,yarışınız hep bir önceki temanızla olsun,onu geçmeye çalışın ,yolunuz açık hayal gücünüz yüksek olsun,Çok tşk ler emeğinize..