Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
akıl adamı terk ederse deli,adam akılı terk ederse meczup derler(miş)
DELI SORMUS DELIYE HİÇ SEVDİNMİ DIYE, DELI GULMUS DELIYE BEN NIYE DELIYIM DIYE!
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!
FAYDALI HALE GETIRILEMEYEN ZAMAN KAYBEDILMISTIR, CUNKI ZAMANI DURDURMAK VEYA DEPOLAMAK MUMKUN DEGILDIR...
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!
"Sakın sana kötüsün diyenlere aldırma. Bana da geri zekalısın diyenler oldu. Ve ben atomu parçalayıp ellerine verdim.." - Albert Einstein
Güneş battıktan sonra adam olur lambalar...

"Sakın sana kötüsün diyenlere aldırma. Bana da geri zekalısın diyenler oldu. Ve ben atomu parçalayıp ellerine verdim.." - Albert Einstein
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
''Söylenecek sözün çokluğu bazen insanı dilsiz bırakır... Tıkanır kalırsınız. Haklılığın suskunluğu diğer suskunluklara benzemez..!

DELI SORMUS DELIYE HİÇ SEVDİNMİ DIYE, DELI GULMUS DELIYE BEN NIYE DELIYIM DIYE!

HANİ SEVDİM SENİ dedin ya!... Nasıl SEVDİN BENİ...? Gözlerinle bakarak mı..? Yoksa içinde FIRTINALAR KOPARIRCASINA mı..? Ya da gelip geçicimiydi SEVGİN..? Aklıma takıldı da sen sevgi nedir bilir misin...? Çiçeği sever gibi mi sevdin beni..? Tuttuğun takım gibi mi sahiplendin..? İçtiğin su gibi olmazsa olmazın mıydım yoksa..? Sahi sevmeyi biliyor musun?... Peki ben nasıl SEVDİM SENİ, biliyormusun? ANNEM ' in beni sevdiği gibi ÜSTÜNE TİTREYEREK.. CANIN her yandığında aynı ACIYI HİSSEDEREK.. Yokluğunda hayata KÜSEREK.. Olmadığında herşeyin anlamını yitirdiğini DÜŞÜNEREK.. Sen DÜNYAMSIN Diyerek SEVDİM SENİ... SEVMEK nedir anladın mı Şimdi.
Boşver unut gitsin, hayat devam ediyor
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Arkadaşlar buraya resim kopyalayamıyorum ama yazı yazılıyor ltf yardımcı olurmusunuz

Unutulur Unutulur en değerli hatiralar bile gün gelir unutulur
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Her kışın yüreğinde titreyen bir bahar vardır.
Her gecenin peçesinin altında tebessümle bekleyen bir şafak vardır.
Halil Cibran

Arkadaşlar buraya resim kopyalayamıyorum ama yazı yazılıyor ltf yardımcı olurmusunuz
kopyalamak istediginiz resimi bir upload sitesinden url aldıktan sonra kopyalayabilirsin yonca
Daha önce burada yaptıgınız gibi:

Bu hayat böyledir dostum

Birini kendine çok yakın buluyorsan ona biraz zaman tanı. Aslında sana ne kadar uzak olduğunu mutlaka gösterecektir."
Jean Christophe
Evet daha önce yapıyordum kardesim simdi sadece yazı oluyor resim yapışmıyor renk de griydi daha önce şimdi mavi

Sabret Can ; üzülme sevmeyen gitsin.Niçin ağlarsın? Dua et Rabbim seni terketmesin..İşte O terkederse gerçekten bitersin.