Giriş yapmadınız.

cantanem.gonul

Profesyonel

• Konuyu başlatan "cantanem.gonul"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 9.08.2008, 12:44

Bir Aldatma Hikayesi...

Adam anlatiyor:
Karımı 1998′in sonbaharında kaybettim… Yedi senelik evliliğimizin iki
senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik. Karim, her evlilik
yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, “Bunlar bizim hayatimizin
gölgeleri” derdi.. Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı.
1997′in bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok
sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık alacağımı söylerdim. Ölmeden iki hafta önce
yine aynı şeyi tekrarladım. Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: “Biliyorum” dedi.
İzmir’e kar yağdığı gün,
yani bir ay önce,evdeydim. Fotoğraflarımıza bakıyordum yine… Her çerçevenin altında bir
harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim.
- A.
- R.
- K.
- A.
- S.
- I.
- N.
Gerisi için yılları yetmemişti. Ama sanırım “Arkasına bak” yazmaya filan
niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım. Hiçbir şey yoktu. Sonra
bir şey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm. inanabiliyor musunuz, her
birinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu
sözler yazmıştı.
1997´deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden su
sözler çıktı:
“14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı…
Söylemene
gerek yok, biliyorum…”
2002′deyiz. Onu kaybedeli 4, aldatalı 5 yıl oluyor.
İçim acıyor simdi.
Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor…
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü
aşk sessiz, sevgi dilsizdir…

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "melye" (23.07.2011, 15:09) düzenleme sebepleri: başlık ve yazı boyutu düzenlendi...

katlan

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 9.08.2008, 12:56

cantanem süpersinn çok teşekkürler

• "Masum Masum" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

3

Saturday, 9.08.2008, 13:07

eline saglik cantanem.gonul, gercekten guzel bir yazi, ve katiliyorum
sayin beyler ne yaparsaniz yapin GOZUMUZ UZERINIZDE :D
kacmaz yani :up:
paylasim icin tesekkurler

maxma

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 10.08.2008, 00:39

ya her erkek ayni deil herkesin sadakati baskadir sadakat anlayisi yada

güzel yazi icin tsk ederim cnm

cantanem.gonul

Profesyonel

• Konuyu başlatan "cantanem.gonul"

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 10.08.2008, 00:41

maxma, sözümüz meclisden disari zaten canım:Distisnalar haric:D

6

Thursday, 22.04.2010, 20:35

ßir kadının a$kı(yasanmis bir hikaye)

Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim...
Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik. Karım her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler "Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri" derdi. Öldüğünde yedi tane resmimiz vardı.

97'nin bir gecesinde onu aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim. Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım.

Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece "Biliyorum" dedi. İzmir'e kar yağdığı gün yani bir ay önce evdeydim. Fotoğraflarımıza bakıyordum yine...

Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim.
A. R. K. A. S. I. N.

Gerisi için yılları yetmemişti. Ama sanırım "Arkasına bak" yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım. Hiçbir şey yoktu. Sonra birşey dürttü beni hepsini teker teker söktüm. İnanabiliyor musunuz her birinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı. 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden şu sözler çıktı:

"14 Mart 1997 de Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı söylemene gerek yok biliyorum "

2002'deyiz. Onu kaybedeli 4 aldatalı 5 yıl oluyor. İçim acıyor şimdi. Çünkü kadınlar biliyor hissediyor...
Sadece paylaşmak istedim.

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü; aşk sessiz sevgi dilsizdir..... :thumbup:
Sen..
Neden sevdimki seni ben..
Sevdamıydın sen ?
Yoksa..
Yitik zamanlar harmanında
Kayıp bir Zamanmıydın
SEN ?
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü; aşk sessiz sevgi dilsizdir.....

7

Tuesday, 1.06.2010, 17:12

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "*-*ASİKARDELEN*-*" (1.06.2010, 17:32)

• "cicidici" bir kadın

• Özel mesaj gönder

8

Wednesday, 30.06.2010, 15:12

A.R.K.A.S.I.N. - Hikaye...

Bir Adam Anlatıyor Ve Bir Avukat Dinliyor:

-Karımı 1998'in Sonbaharında Kaybettim.... 7 Senelik Evliliğimizin İki Senesini Kanser Tedavisi İçin Hastanelerde Geçirmiştik. Karım, Her Evlilik Yıldönümümüzde İkimizin Fotoğrafını Çerçeveler,

-"Bunlar Bizim Hayatımızın Gölgeleri" Derdi.

Öldüğünde, Yedi Tane Resmimiz Vardı. 1997'in Bir Gecesinde Onu Aldattım. Oysa Ona Sürekli Onu Ne Kadar Çok Sevdiğimi Ve Sonsuza Kadar Sadık Kalacağımı Söylerdim. Ölmeden İki Hafta Önce Yine Aynı Şeyi Tekrarladım. Tuhaf Bir Gülümsemeyle Baktı Bana Ve Sadece

- "Biliyorum" Dedi.

İzmir'e Kar Yağdığı Gün, Yani Bir Ay Önce, Evdeydim. Fotoğraflarımıza Bakıyordum Yine... Her Çerçevenin Altında Bir Harf Olduğunu İlk Kez O Gün Fark Ettim. A.R.K.A.S.I.N. Gerisi İçin Yılları Yetmemişti. Ama Sanırım "Arkasına Bak" Yazmaya Filan Niyetlenmişti. Hemen Çerçevelerin Arkasına Baktım. Hiçbir Şey Yoktu. Sonra Bir Şey Dürttü Beni, Hepsini Teker Teker Söktüm. İnanabiliyor Musunuz, Her Birinin Arkasından Bir Mektup Çıktı! Geçirdiğimiz Her Sene İçin Sevgi Dolu Sözler Yazmıştı.
1997'dekiresmimizin İçinden Çıkan Zarf İse Simsiyahtı Ve İçinden Şu Sözler Çıktı:

-"14 Mart 1997 Gözlerin Bana Başka Birine Dokunmuş Gibi Baktı. Söylemene Gerek Yok, Biliyorum ama susuyorum...
" 2002'deyiz. Onu Kaybedeli 4, Aldatalı 5 Yıl Oluyor. İçim Acıyor Şimdi. Çünkü Kadınlar Biliyor, Hissediyor. Sadece Paylaşmak İstedim. Sana Boş Gözlerle Bakıp Seni Seviyorum Diyenin Sevgisinden Şüphe Et. Çünkü;

“Aşk Sessiz, Sevgi Dilsizdir…”

Gerçektende Hissediliyor ve susuluyor... Yanında Yakınında Olmasa Bile... Kilometrelerce Uzağında Olsa Bile, Sevmesini Bildikten Sonra Varlığıda Yokluğuda Hissedilebiliyor.

"Kötülük yapana ve Haksızlığa karşı,
Susuyorsam ! dilszligmden degil...
Duymuyorsam ! sagırlıgmdan degil...
Görmüyorsam ! körlügümden degil...
Söz qümüşse, Sükut aLtınDır..! derler...HakLı oLduğum HaLde Susmuşsam buda benim elmas degerinde oLmamdandır !!"

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "cicidici" (30.06.2010, 15:33)

9

Wednesday, 30.06.2010, 15:17

Cok guzel bır hıkaye cicidici , yüregine saglık :thumbup:
[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]

[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]

(Masum)

Bilge

• "(Masum)" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

10

Wednesday, 30.06.2010, 15:19

eline saglik NiL, cok guzel bir yazi
evet kadinlar ihaneti bilirler, kilometrelerce uzakta bile olsa, kokusunu alircasina bilirler...
paylasim icin tesekkurler..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

11

Wednesday, 30.06.2010, 15:57

Söz qümüşse, Sükut aLtınDır..! derler...HakLı oLduğum HaLde Susmuşsam buda benim elmas degerinde oLmamdandır !!"

kesinlikle nil çok güzel bir yazı.bu öyle bir duygudurki sadece yasanır anlatmaya ne insanın gücü nede alfabedeki sözcükler yeter aslında.
işte öyle bir şey..tesekkürler paylaşım için...
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

(Masum)

Bilge

• "(Masum)" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

12

Wednesday, 30.06.2010, 16:04

biraz once yazdigimda bu yoktu sonradan eklenmis :)
guzel sozler ama konudaki alakasini anlamadim :)
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

13

Wednesday, 30.06.2010, 16:24

demekki sonradan eklenmiş ama ben çok iyi anladım burda ne demek istendiğini..herkes kendince düşünür yorumlar yazar.çünki doğamızda var bu insanız işte.bütün herseyi bir gören var.bişey yaparız bir suç örneğin sonrada deriz kimse görmedi nasılsa.beşeriz şaşarız..kendimizi bazen haklı görürüz.bazen ise haksız.ALLAHUTEALAYA sormuş cebrail aleyhisselam demişki yüce yaradan neden kullarını.böyle günahkar herdaim suç işlemeye ve günaha meyilli yarattın.yaradan su cevabı vermiş.meleğine.ya cebrail eğerki onlar kusursuz olsalardı.herseyi helak edip.onları yeniden böyle yaratırdım.:) bir annenin çocuğuna duyduğu merhametin 1000 mislini bizlere duyuyo.iki günlük dünya dün ve bugün yarın yok:) aslında hiç bişey için geç değil:)öyle bir hak tanınmışki bizlere en inanmaz en günahkar bile olsa.son nefesi burnunun ucuna gelene kadar tövbe hakkı.işte yaradanımızın büyüklüğü..bunları neden yazdım bilmiyorum sadece çok içimden geldi.ve mısralara dökülüverdi:) yaradılanı sev yaradandan ötürü-hz.mevlana

bunların hepsi peygamber efendimizin sünnetidir.
bir altın ayağı takılıp çamura düsse ne kaybeder altınlığından hiç bişey..
o hepimizin hayranlıkla izlediği kaşıkçı elması..sobada yaktığımız kara kömürden gelmedimi..ama nasıl sabırla:)
hz.yusuf.sabırla mısıra kral olmadımı.öyle güzel ve öyle bereketli ayların içindeyizki.
elimizi açıp ALLAH a dua etmenin bence en güzel zamanı:)
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

• "cicidici" bir kadın

• Özel mesaj gönder

14

Wednesday, 30.06.2010, 16:40

Rica ederim...

yazımı yazıp düzenlerken, ilk yorumlar yazılmış...

asikardelen, nasıl bir güzel yürekle yazmışsın, inan okurken çok duygulandım...başlı başına bir konu olacak, harika bir yorum ! asıl ben çok teşekkür ederim...

15

Wednesday, 30.06.2010, 17:00

YÜREGINE SAGLIK SÜPER BIR HIKAYEE

16

Wednesday, 25.08.2010, 19:07

Bir Aldatma Hikayesi ...

Bir adam anlatıyor ve bir avukat dinliyor:

Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim.......Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik. Karım , her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, "Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri" derdi..

Öldüğünde,yedi tane resmimiz vardı.97'in bir gecesinde onu aldattım.Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim.

Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım. Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece "Biliyorum" dedi.

İzmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce, evdeydim.Fotoğraflarımıza bakıyordum yine... Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim.A.R.K.A.S.I.N. Gerisi için yılları yetmemişti.Ama sanırım "Arkasına bak"yazmaya filan niyetlenmişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım.Hiçbir şey yoktu.Sonra birşey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm.

İnanabiliyormusunuz,herbirinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı.1997'dekiresmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. Ve içinden şu sözler çıktı: "14 Mart1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı /Söylemene gerek yok,biliyorum..." 2002'deyiz.

Onu kaybedeli 4,aldatalı 5 yıl oluyor.İçim acıyor şimdi.
Çünkü kadınlar biliyor, hissediyor..

Alıntı.
SİGARA PİŞMANLIKTIR.