Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Anlamiyanlar için DILIMI Vefasizlar için YÜREGIMI Yordum.
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

uyku modunda
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Anlamiyanlar için DILIMI Vefasizlar için YÜREGIMI Yordum.
ÇELİŞKİLİ MODUNDAYIM
Güneş battıktan sonra adam olur lambalar...

umudunu yitirmiş ne ypacagini bilmez bir modda 14 şubat
//byseyit.com
Sevgi modundayım
Sabah kapıdan çıkarken en büyük sevgilimden başlayayım diyen önce beni sonra kız kardeşini en son bonbonu (Dişi köpeğimiz) öpen,
sevgililer günümüzü kutlayan oğlum sayesinde süperim

Nefes nefese dans
KADINA ŞİDDETE HAYIR 
modunda...

ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
Yine Süpergüzel HARIKA bir moddayim

Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.