Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
hep birlikte inşallah,maşallah
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Çok yaşada elinle ağzını kapat hani yarabbi şükür olduk
Yaşamak için ;Ankarada dayıya ,İstanbulda servete, anadoluda ise kuvvete ve edebe ihtiyac vardır
Çok yaşada elinle ağzını kapat hani yarabbi şükür olduk
ayh yanlış yere nişan aldım galiba
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"

BUYUR mendil
Forum ne kadar kalabalık tüüüü tüüüü maşallahhhh .Bir kaç nick al diooo içimdeki ses..
"Haydiii buyur bakalım hangisi ? Gelde karar ver" diyor
sen niye kendi önünden yemiyon.. diye soruyo
"Günaydınnnn, güzel bir hafta sonu olsun inşallah" diyor...
Silinmiş camların üstüne asılan yeni yıkanmış perdelerin kokusu tıpkı ,"yağmurdan sonra duyulan torprak kokusu gibi" yorgunluğuma değiyor evimin miss gibi kokmasına diooooo
BALII LOKMA TATLIM NERDESİN DİYOR

))))))))))))) PSTTTTT MELİSSS
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Geldim ama sen yoksun ...
Oooooo avatarin SÜPSÜPER tam €fsunlu

bayildim
İnşallah bu gün kavgasız dövüşsüz, oyunlu,sevinçli,bereketli, güzel bir haycan besleme günü olsun diyor
Nefis bir hava var dışarda,BOğazın güzelliği Özgürlükte çıkar.Kalk git biraz yorgunluk at dior..
Pek olumlu seyler diyor...
Mesela...canim canim canim canim €fsunum diyor
BENİM İC SESİMDEE BUGÜN OYLEEEE .....BALIM BALIMMMMMMMMMM
MELİSİM DİYORRR
YANE BU KADAR OLUR DİMİ
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Offf çok rahatım bu gün hemde kuş gibi.Büyük bir yük gitti, bayada bir günah çok teşekkürler

diyor
yaklaşık yarım saattir ben ruhlaramı yayın ediodum şimdi (sayı var kimse yok...bende nie içeri girmiyler deom)
Meraklı Melehat bide habire bana soruyo senmisin abla diye değilim diyorum inanmıyor
İşim varrrr

ama ne olduğunu söyletemeyeceksin boşuna uğraşma