Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "06**ECE**" (19.05.2013, 02:09)
gayet hos olmus süslemelerde güzel .. zevk meselesi demek senin hosuna gidiyorsa en önemlisi odur ece.. benim yapdiklarimida cogu kisi begenmiyor ..

çünki burada herkes gibi bende paylaşılan temalara yorumlara dikkat ediyorum okadar offff dedirten ve benim bile offf dediğim temalar var keşke bende onlar gibi yapabilsem dediğim temalar.Onlara bile yeri geldiğinde eleştiri yapıldığını görüyorum ben okadar araştırmacı bir insanımki eleştiri yapanların buradaki temalarını bende inceledim kimilerinin kendi ağzıyla bir iki teması varmış kimilerinin temalarıda inanınki senden,benden veya birbaşkasından iyi tema yapamadıklarını gördüm öfff dedirten benim bile öffff dediğim temaların açılış puanlarını görünce inan çok şaşırıyorummmm
.O yüzden ben bu eleştirileri takmıyorum sadece indirilme sayısına bakıyorum.İsterimki burada usta tema paylaşan arkadaşlar eleştiri ve öneri yazsın eleştiri yapan arkadaşlara ne yazikki baktığımızda elde var sıfır 

<<<<<<<<<<<şaşkınnnnnnnnnnn
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "06**ECE**" (19.05.2013, 21:31)
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "06**ECE**" (19.05.2013, 20:25)
indirip kullanan arkadaşlar varsa güle güle kullansınlar
...