Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
1358740 NumaraLi CikSFm Radyomun IsMinin YaziLmasiniIstiyorum Simdiden TskLer :-)
Radyonuz Ciks Fm olarak Radyo Ruletimize eklenmistir.
Güzel Forumlar / Yayinlar Dileriz
Şikayet
Ruletten girdigini tahmin ettigimiz bir nik sürekli 813615 sid nolu DuruFm radysuna küfür ediyor. Hollandadan girdigini tahmin ettigimiz kisi sitemizde ipten banlanmistir. Kayitlarin incelenerek kisinin tarafinizdan da banlanmasini rica ediyorum
@esalet
Rahatsızlık Weren Kişi Rulet Üzeri Değilde Daha Başka Bir Sürü Yoldanda Gelebileceğini Tahmin Edersiniz
Biz Banlamış Olsakta Farklı Farklı Yöntemlerle Radyonuza Gelmeye Dewam Edecektir Bu Kişi
Bu Tip İnsanları

Kızartıp Hiç Kaile Almamak En Doğrusu Bence
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
rulete ismimizi yazarmisiniz sid: 1357417
simdiden tesekkür ederim
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "))ONUR((" (18.05.2013, 19:05)
radyo ismimizin sid listesinde gözükmesi
yakın zamanda radyomuzu kurduk ama radyo ismimizin sid listesinde görülmesini istiyoruz siz yetkililerinde bize yardımcı olacağınızı düsünüyoruz sayet bizlere bu konuda yardım ederseniz sizlere minnettar kalmakla beraber aynı bi mutluluk duyarız saygılarımla lokman
sid :1370511
olumlu yada olumsuz her türlü cevaplarınıza simdiden tesekürler
rulete ismimizi yazarmisiniz sid: 1357417
simdiden tesekkür ederim
Özdostlar fm olarak rulette radyonuz yer almiştir hayirli olsun
CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR
Merhaba
Kriterleri taşıdığımızı düşünüyoruz.
Radyomuzun SID numarası 1356508
Rulette İsmimizin Armoni Fm olarak görünmesini istiyoruz.
İlginiz için teşekkürler.
selam radyo
slmmmm ben ömer radyomuz edit: sid numaramız 1380254 sizlerden ricamm radyomun rulette isminin geçmesi saygılarımla arz ederim.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Nisa Nisa" (21.05.2013, 23:48)
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
yakın zamanda radyomuzu kurduk ama radyo ismimizin sid listesinde görülmesini istiyoruz siz yetkililerinde bize yardımcı olacağınızı düsünüyoruz sayet bizlere bu konuda yardım ederseniz sizlere minnettar kalmakla beraber aynı bi mutluluk duyarız saygılarımla lokman
sid :1370511
olumlu yada olumsuz her türlü cevaplarınıza simdiden tesekürler
şuan için kriterleriniz tutmuyor ilerleyen zamanlarsa tekrar basvuru yapabilirsiniz
Rulette isim gözükme..
Rica etsem ilgilenebilir misiniz acaba
?
Dün mesaj atmıstım size efem...
Rica etsem ilgilenebilir misiniz acaba
?
Dün mesaj atmıstım size efem...
ilgilenilmediğini kim söyledi ki ?
yukarıda nisa nisa arkadaşımız takibe alındığınızı söylemiş zaten...az sabır lütfen
Peki görmemiştim afedersiniz..
İlgi alakanız için şimdiden tşk. ederiz Armoni FM ailesi olarak .
Öncelikle Allaturkaa.de ekibini Flatcast alanında yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Aşağıda bilgilerini verdiğim radyomuzun, tarafınızca UMUTYOLCUSU FM olarak sidlenebilmesini rica ederiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Sid: 652640
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "))ONUR((" (23.05.2013, 21:33) düzenleme sebepleri: sid yeterli
Öncelikle Allaturkaa.de ekibini Flatcast alanında yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Aşağıda bilgilerini verdiğim radyomuzun, tarafınızca UMUTYOLCUSU FM olarak sidlenebilmesini rica ederiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Sid: 652640
radyonuzu bikacgun takibe alalim sonucu burdan bildirecegiz
http://www.flatcast.com/DE/PrgStatistic.aspx?sid=652640
HAYAL GEMISI FM
Armoni.Fm
hayırlı olsun isminiz eklenmştir rulete
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
İlgi alakanız için çok teşekkür ediyorum. Hayırlı Cumalar efem cümleten.
SeLam meLiscan Sid Yerine Radyo ismimizin yazılmasını istioruz istediginiz kriterlerinize uygun qibi qözüküyor bi bakmanız mümkün mü?