Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""cantanem.gonul""
Alıntı sahibi ""maxma""
döktürmüssün hayatim alti ustu uc bes gece yokum beni cok özledigini bilmiyordum![]()
:cry: :cry: :cry:
Alıntı sahibi ""cantanem.gonul""
massalah bir mod havasidir esiyor anlamuyorum bu adminler neden dikate almuyorr bana özelden hesab soruluyor saika hatalıyke bana savunuluyor ne karsındakı babası yasnda bir ögretmen saika sana özelıkle gel yardım et dememıs sen adamı yerden yere vurdun pes dyorum inanki 2 3 saygi asan geliyor ve estiriyo ve resmen arkasındakıdaga güveniyor bu olay beni aasar nik degisipde yazuyorlar isde mod sevgili olan akrabasi olan sirtini bunlarin arkasina siginiyorlar isde
OLAY DUN KAPANDI GALIBA TEKRAR ACILMAZ INSALLAH AMA SUNU SÖLEYIM YA BURASI PAYLASIM PLATFORMU
NEDİR BU ÇEKİŞME HEPİNİZİ SEVİYORUM
PAYLAŞMAK İSTEYEN PAYLAŞSIN İSTEMEYEN OYUN SİTELERİNE GİTSİN ORDA ADAM FALAN VURUYOLAR
HEPİNİZE BASARILAR CANTANEM TEMAN COK HOS OLMUS DEVAMI DILEKLERİMLE :up:
bende herkeSi Seviyorum :up:
temada kullandigin reSim güzel, geriSi faSa fiSo, buyrun yorum yaptim