Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ablaaaaaaaaaa
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Korksammı acep
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Bu gün yeğenim İstanbul'a Mak.Müh.ler toplantısına geliyor ordanda bize.Kalkayımda oğluşuma güzel yemekler hazırlayayım diyor
Ve geldi tatil zamanı...yarın gece yolcu yolunda gerek
Cipsi kolayı alıyorsun,
kanepeye uzanıyorsun bakıyorsun ki
kumanda taa nerde

o zaman çok sey diyor
CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR
Her şey zamanla geçer diyenin ağzına ıslak odunla vurasım, sonra da zamanla geçer diyesim var
Uçak biletiyle otobüs bileti aynı fiyat oldu ama uçak yolcusu hala bi artist
Bomba ihbarı yapsam acaba uyanırlarmı

2 -3 Gündür Ne Güzel Hava Serin 
Uykumuzu Alıp,
Uyanabiliyoruz
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Çok işim var çokkkk...Diyor,
Birde tatil yolcusunada gönlünce bir tatil diliyor
"Ne boş boğazlı biri susmayı bilmiyor

bu kadar da boş boğazlılık olmaz ki" diyor

iç diyor

insanlara samimi yaklaşma, araya öyle bir kalın çizgi koy ki, verdiğin selamı almazsa almaz ancak alırken bile titresin

Pssstttt €fsunnnn diyor icimdeki var olan güzel ses
benim icimdeki sesde ben burdayımmm
sen nerde kaldın diyorrrr

)))
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
OOOOO BAK HEC GELEMEM ÖYLE AGİRMİS LAFLARINAAA
BENİM KADAR CEVİK OLSAN DAHA NE İSTERSİNNN BREEE MELİSİMMMMMMM
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!