You are not logged in.

HAZARBEY45

Professional

• "HAZARBEY45" is male
  • "HAZARBEY45" started this thread

Date of registration: Jan 9th 2013

• Send private message

1

Monday, July 29th 2013, 8:17pm

Hazarbey Temalari-Büyük Sevdalarin Adami

HAZARBEY45 has attached the following file:

• "renksizgazete" is male

Date of registration: May 4th 2012

• 1464528
  • Send private message

2

Monday, July 29th 2013, 8:40pm

Hazarbey...Emeginize saglık güzel paylasım icin tsk.ler

HAZARBEY45

Professional

• "HAZARBEY45" is male

• Send private message

3

Tuesday, July 30th 2013, 1:34am

çok teşekkürler renksiz gazeteyorumlarınız için sagolun varolun

4

Tuesday, July 30th 2013, 1:51am

begendim hazar ellerine saglik resim secimlerin mükemmel paylasim icin tskler

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" is female

Date of registration: Sep 16th 2010

• Send private message

5

Tuesday, July 30th 2013, 7:41am

Bu temada hareket yok sanırım yada ben göremiyorum :) Güzel resim seçimleri,ellerinize sağlık.
Nacizane görüşüm temalarda aynı resimden iki kez kullanılmasından yana pek değilimdir ressam arkadaşım.Kullanılıyorsada arada kaynamalı bence.
Birde yanyana kullanılan büyük resimlerden birinde daha fazla karartma gölgeleme çalışmaları yapıp hayal görüntüsü verebilirdik diye düşündüm ;)
İnşallah ne demek istediğimi anlata bilmişimdir.Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle ^^

..aksam gunesi..

Intermediate

• "..aksam gunesi.." is female

Date of registration: Feb 19th 2013

• Send private message

6

Tuesday, July 30th 2013, 1:48pm

Emeginize saglık .. paylaşım adına tşkler
Yaşam gülmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir.

HAZARBEY45

Professional

• "HAZARBEY45" is male

• Send private message

7

Tuesday, July 30th 2013, 4:10pm

YORUM DİLEK VE TEMENNİLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLERR evet bu tema hareketli değil TURKECE/GNL arkadaşım bunu sade yaptım ayrıca bir resimden 2 defa kullanılmasından yana değilim demişsiniz valla ayni resim derken hangi iki resim aynı biri bay biri bayan orasını pek anlayamadım eğer bu resim bri başkası tarafından burda bir temada kullanılmıştı diye düşündüyseniz ben bu resmi burda herhangi bir temada görmedim benim tasarımlarım hiçbir zaman birbaşkasının temasında gördüğüm bir resmi bende çalışayım diye düşünmem tamamen özürce resmimi seçerim o resimleri kafamda yorumlarım tasarım projem şekillenir ve ben temamı yapmaya başlarım üstelik resim şiir müzik gibi şeyler özgür paylaşımlardır bunları isteyen herkes defalarca kullanbilir görüşünüze saygı duyarım ama bence bu görüşünüzü birdaha gözden geçirin lütfen resimlerdeki karartma fikrinize gelince bayan figüründe ben biraz olsun o havayı vermeye çalışmışım zaten ama sanırım kontrsaını azcık fazla gördünüz herhalde daha flulaştırabilirdim ama bu seferde resimde konuyu anlatması açısından biraz belirgin olmasını daha uygun gördüm isterseniz siz bu temayı aynen düşüncenizdeki gibi yapıp buraya aynı paylaşımımın altına eklerseniz zamanınız varsa tabi mecbur etmiyorum sizi hem sizin düşüncenizi ben daha iyi görmüş olurum hemde iki tema yanyana acaba hangisi daha çarpıcı görünecek bende merak ettim ben böyle şeylere alınmam pekte hoşuma gider eğer beğenirsem helal olsun valla der sizi tebrik ederim

• "bulent-06" is male

Date of registration: Jun 15th 2013

• Send private message

8

Tuesday, July 30th 2013, 4:18pm

emeginize saglık paylaşım icin tskler.

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Send private message

9

Tuesday, July 30th 2013, 6:30pm

Aynen tahmin ettiğim gibi görüşümü anlatamamışım,yanlış anlaşılmış ;) Aynı resimden iki tane derken bay resmini kastetmiştim.Bir misafirlerin yanında var birde bayanın yanında :) Aynı resimden binlerce tema yapılabilir tabiki her elde farklı renk alır, farklı ifadelere bürünür ancak şunuda belirtmeliyimki çok görülmüş resimleride pek sevmem.Bir resimden yüzlerce tema yapıldığını bilirim,yeter artık dersiniz.Ancak yüzbirinci kişi gelir aynı resmi eline alır ve elinde öyle şekil alırki o resim ilk kez görüyor gibi olursunuz. İşin özü kendinden birşeyler katabilmek.Yani tartışılır bir konu ancak burdaki kastim o değildi.Resimdeki flulaştırma çalışmanızı zaten farkettim biraz daha dedim ve mümkün olduğunca her arkadaşımın anlayabileceği şekilde yapılan çalışmaları Türkçe amatör dille ifade etmeye çalışıyorum, her ne kadar bende bazen çok zorlansamda.Vaktim olursa denerim tabiki neden olmasın.Belki o zaman daha net "Acaba?" görüşümü anlatmış olurum ^^ Tekrar ellerinize sağlık,paylaşıma teşekkürler...

10

Tuesday, July 30th 2013, 7:23pm

Emeginize saglik paylaşım için tşkler..

HAZARBEY45

Professional

• "HAZARBEY45" is male

• Send private message

11

Tuesday, July 30th 2013, 7:35pm

evet şimdi daha iyi alaşıldı demek istediginiz sayın TURKECE/GNL aynı iki resim demenizdeki kastınızı şimdi daha iyi anlamış oldum teşekkür ederim açıklamanız için zaten çok iyi anlayamadıgımı belirtmiştim yazımda onun gerekçesini açıklamak istiyorum malumunuz ki bu tema genelde bir ekek arkadaşımızın daha çok tercih edeceği bir tema oldugu için resimdeki erkek karekteri dj ismi yazılacak yerin başina koydumki erkek arkadaşın dj adı yanında ayrı bir hava katsın diye yoksa temada şekil oluştursun diye koymadım ymarım anlaşmış olduk teşekkür ederim ilgi alakanıza .. saygılarımlaa...AYRICA PSMICROP ARKADAŞIM SİZEDE COK TEŞEKKÜR EDİYORUM YORUMUNUZ İÇİN

• ".CANKIZ*." is female

Date of registration: Oct 15th 2011

• Send private message

12

Tuesday, July 30th 2013, 9:04pm

Elinize emeğinize sağlık paylaşımınız için teşekkürler...
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Send private message

13

Thursday, August 1st 2013, 12:10am

Hazarbey herkesin emeğine,düşüncesine, zevkine saygım sonsuzdur.Ben sadece temaları kendim yapmışım gibi art niyetsiz görüşümü yazar, nacizane öneride bulunurum.Yanlış anlaşıldığımı hissettiğim andada çekilirim çünkü amacım kırmak yada eleştirmek asla değildir.Bu juri olduğumdan beri senelerdir böyledir.Sonuçta ne demek istediğim anlata bildim, en azından buna sevindim...
Bir üstteki mesajınızdada temayı benim anlatığım şekliyle yapıp eklememi istemiştiniz ben ilk etapta olur desemde sonradan böyle bir hareketin en azından kendi adıma etik olmadığını düşünüp vazgeçtiğimi belirteyim.Tekrar ellerinize sağlık,emek paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...

• "DALGIC" is male

Date of registration: Jan 5th 2012

• Send private message

14

Thursday, August 1st 2013, 12:15am

.

EL EMEĞİNİZE NURUNUZA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM hayırlı ramazanlar dilerim

15

Thursday, August 1st 2013, 8:16am

ELıNe SaĞLık GüZeL PaYLaşım ıÇIn Tşk :sapka:
YokLuĞuMda RüZGaRıM EseR Oda BuRaLaRa YeTeR..! http://bykralfm.tr.gg/

H@LIL.

Professional

• "H@LIL." is male

Date of registration: Jun 2nd 2012

• 1268998
  • Send private message

16

Thursday, August 1st 2013, 11:58am

emegine saglık paylaşım için tskler
www.deha-fm.blogspot.com
Hiç bir süs EDEP kadar güzel değildir... M. C. RUMİ

cansin159

Moderator

• "cansin159" is female

Date of registration: Mar 29th 2011

• Send private message

17

Friday, August 2nd 2013, 6:05am

Emeğinize sağlık, Paylaşım için teşekkürler

18

Sunday, August 4th 2013, 12:09pm

Emeginize saglik paylaşım için tskler..

ADANALI*

Professional

• "ADANALI*" is male

Date of registration: Mar 3rd 2010

• 1429785
  • Send private message

19

Wednesday, November 13th 2013, 10:10pm

Ellerinize emeklerinize sağlık PAylaşım için teşekkürler :1alkis: :1alkis: :1alkis:
https://www.flatkolik.net

20

Sunday, November 24th 2013, 10:00pm

emegine saglık hazarbey,paylasım icin tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.