Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Adımız Silinmiş
radiom önerilen radio lardaydi ismimiz silinmis nedenini aciklarmisinz sizin istediginiz tüm özelliklere sahip sadece radio link atildı diye neden silindi acaba
Radyo link atıldı derken ne diyorsunuz anlayamadım.Daha açık yazarmısınız.
Belli dönemlerde Kriterlerimize uyulmadığında isimler silinir...yayın saati yada dinleyici sayınızda düşüklük olmuş olabilir.
kesinlikle öyle degil
bannerleriniz var dinleyicimizde sizin kriterlernize uygun radioya bir dinleyici arkadasimiz gelmis hosgeldiniz nasilsiiz vs vs sonra radio linkimiz bu buyrun denmis o arkadasimizda siz ruleti kötülüyorsunuz birazdan isminizi sildircem demis ve ismimiz önerilen radiolardan silinmis bu konuda bilgi almak istemistim
Hiç bir bilgimiz yok bu konuda..Bir araştırayım ve ona göre hem size bilgi verelim hemde biz bilgilenmiş oluruz..Bir yanlışlık varsa yeniden eklenir merak etmeyin.
teşşekkür ederim ilginize bence yanlişlik var bizde şaşirdik radioda radio linki atmak yasakmı onu da merak ettim tsk.radi istatikslerimize baka bilirsiniz dinleyicimizde banerlermizde mevcut.. bilginizi bekliyorum
sid nomuz 1390392 radio ismimiz YÜREKTEN OLSUN FM YÜREKTEN OLSUN diye yazarsaniz seviniriz tessekürler..