Öncelikle çok ama çok teşekkür ederim,ellerinize sağlık.İmzasız derken imzanızı başka yere alarak demiştim evet istediğim gib süper olmuş.
Çünkü fincana ben adımı yazıp kullanacağım
Özel mesaj demedim ordada yanlış ifade etmişim pardon. Ayrı bir mesajla dedim yani ilk temaya dokunmadan bu ayrıca mesajda olsun istedim

Size nacizane sitede eski bir juri olarak bir ikide yanıt vermeye çalışayım izninizle;
Arkadaşım emeklerin hepsi güzel ve sizde farkındasınız ki sizin emekleriniz çokta tercih ediliyor.Önemli olanda bu değil mi
Düzeltme hakkına gelince.Diyelim burda bir temayı değiştirmek istediniz yada ilave yapmak istediniz aynen burdaki gibi mesaj olarak ekleyip moderatör arkadaşlara bildirirseniz onlar ilk mesajın içine taşıyorlar.Moderatörlere nasıl bidlireceğim derseniz oda kolay.Mesajların altında raporla bölümüne tıklayıp oraya isteğinizi yazarsınız.En kısa sürede ilk gören arkadaş halledecektir

Ünvan olayı senelerdir paylaşım sayısına göre.Sizde temaları tek tek ekleyinde sayı artsın.Hem ben sizin birazda tema ekleyen diğer arkadaşlara mesaj yada yorum yazmanızı bekliyorum.Düşünün ki siz nasıl memnun oluyorsanız onlarda aynen öyle.Bu arada bir bakmışsınız istediğiniz ünvanlar otomatikman gelmiş
Lütfen kırılmak yok,temalarınızdan faydalanan dj arkadaşlarımızı düşünerek yola devam