Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Güller güzeldir...
Dikeni acıtır derler...
Neden acıtsın ki; tutmasını bilince eller...
Mevlana

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Yalnızlık iyidir kendine kalırsın, kimseyi mutlu etmek için kendini parçalamazsın.
İyi kötü düşe kalka yol alırsın, hem kendinin de kusuruna bakmazsın.
Belki bu yıl çok şeye kızdın, delirdin, kırdın...Belki kendinden ödün verdin, savaştın, tek kaldın...Belki aşık oldun, belki sevildin, belki terk edildin...Belki aldatıldın, belki istenilmedin...Kim bilir...!
Belki çok para kaybettin... Belki işinden oldun...Belki "ne yapıyorum ben yaa...." cümlesini ard arda kurdun..Her ne yaptıysan yaptın.. Bitti..!
Bu çok güzel bir yıl olsun tamam mı...? Buna sen de gayret et...! Gülmekten yanakların çatlasın..Paranı koyacak cüzdan bulama...Bankalar "yatırım" hesabın için telefonlarda kalsın...Sağlık bedeninden aksın...Aşk kalbini patlatsın...Sen ışıl ışıl ol, herkes peşinde dolaşsın...Başarıların dillerde dolaşsın.....Yastığa koyduğun kafanda "huzura" daha fazla yer kalsın..ve her gece "iyi ki bunları yaptım,"
"İyi ki bunları yaşadım" diyerek uyu...Yaşadıklarından ne öğrendiğini fark ederek, büyüyerek..Yaşadığın her şeyden ve herkesten özgürleşerek..YALNIZCA kendin olarak.. Kendin için yaşayarak..Her sabah sevinçle uyan daima ileriye bakarak...
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

Bazılarınada; "Pardon ya tanıyamadım sanırım geçen yılda kaldınız siz..."
Hayat ağırdır ama herkes bir ucundan tutarsa hafifler. Hem bu sayede birbirimize de dokunmuş oluruz.
Bağ kurmak böyle bir şey..

Öğrendik ki...
Bir tek insanın bize "İyi ki varsın." demesi, var olduğumuz için mutlu olmamızı sağlar.
Öğrendik ki...
Kibar olmak,haklı olmaktan daha önemlidir.
Öğrendik ki...
Hayat şartları bizi ne kadar ciddi görünmeye zorlasa da
hepimiz çılgınlıklarımızı paylaşacak birini arıyoruz.
Öğrendik ki...
Bazen tek ihtiyacımız olan bir el ve bizi anlayacak bir yürektir.
Öğrendik ki...
Parayla "klas insan"olunmuyor.
Öğrendik ki...
Gün içinde başımıza gelen küçücük şeyler, günün sonunda koca bir mutluluğa dönüşüyor.
Öğrendik ki...
İnkar edip içimizde sakladığımız şeyler, gerçekliğini kaybetmiyor.
Öğrendik ki...
Biriyle dalaştığımızda tek başardığımız, onun bize daha çok zarar vermesini sağlamaktır.
Öğrendik ki...
Her yarayı saran zaman değil ,sevgi....
Öğrendik ki...
Çabuk olgunlaşmak için,zeki insanlardan çevre edinmek gerekir.
Öğrendik ki...
Karşılaştığımız herkes bir gülüşümüzü hak eder.
Öğrendik ki...
Hiç kimse mükemmel değildir.
Öğrendik ki...
Hayat zorludur ama biz daha zorluyuz.
Öğrendik ki...
Gülümsemek,daha güzel bir görüntüye kavuşmanın bedava yoludur.
Öğrendik ki...
Hepimiz zirvede olmak istesek de asıl keyif, oraya tırmanırken yaşadıklarımızdır.
Öğrendik ki...
Zamanımız ne kadar azsa, yapacak işler o kadar çoktur.

Şimdi benim buzdan bir döşekte
Üç büklüm olmuş zavallı sevdam,
Üşüyorsa ölesiye yalnızlıktan;
Bil ki senin hep böyle güvensiz,
Yaşamdan korkar oluşundan.
İşte bunun için sevmiyorum seni.
Şimdi benim bir han avlusunda
Hiç bitmeyecek umutsuz kavgam,
Soluyorsa başı önde yorgunluktan;
Bil ki senin hep böyle umarsız,
Yarını göze alamayışından.
İşte bunun için sevmiycem seni.
METİN ALTIOK
Yediğiniz her lokma helaldir!..

Keşke çocukken fazla mutlu olmayıp, Birazını da bu zamanlara saklasaydım. Lazım oluyor arada...
Cemal Süreya
Sen insansan, o insansa bende sansam nolur? Sansamı olur? O zaman ben sanmayayım
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Para;
İlaçtır ama sağlık alamaz,
Yiyecekler alır ama iştah alamaz,
Yataklar alır ama uyku alamaz,
Bir ev alır ama bir yuva alamaz,
Lüks şeyler alır ama kültür alamaz,
Eğlence alır ama mutluluk alamaz.
Hayatta en iyi şeyler parayla alınmayanlardır...
Zamanlarının büyük bir kısmını para kazanmak ve saklamakla geçiren insanlar, sonunda en çok istediklerinin satın alınamayacak şeyler olduğunu anlarlar.

Benimle savaşma!..
Çünkü kazanırsan, kaybedersin...
Çek git diorum; Sanane dior..
Kötü olucak diorum; Banane dior...
Allah cezanı verecek bak diorum; Sen varsın yaaa dior....:
)
Sigara zararlı;
İçki zararlı;
Kumar zararlı;
AŞK zararlı; ADAMI mahveder.
Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun.. Yemeğin ne olursa olsun, masanda illaki kumaş örtü olsun.. Saklama tabakları, bardakları misafire Sizden ala misafir mi var bu dünyada Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil, vazife yapar gibi hiç değil, Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının.. Gece evinde, dostların olsun Sohbetin yemeğin, kahkahan olsun..
Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?
Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!
~Can Yücel ~