Ellerinize sağlık güzel tema olmuş,
Biraz resim dağılmış,
Birde buton renklerinide siyah seçip,komutları kırmzıyla yazsaydınız daha güzel olurdu bence tabikiii
Emeğe,paylaşan yüreğe teşekkürler
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
ben chat alanında yazılı resimleri hiç tercih etmiyorum ve hiç kulanışlıda bulmuyorum çünkü neticede oraya yazı yazılıcak altta bi yazı üstte yazı çorba gibi olur yani bu bakımdan sevmiyorum yinede emeginize sağlık gelecek çalışmalarınızda başarılar diliyorum şımarık
oncelikle guzel paylasim icin tskelr ve eline saglik canim, kullanmis oldugun kirmizi tonu harika durmus ama butonalrda renk tam uymamis keske onalrida misafir alanina uygulamis oldugun siyahdan ayni sekilde yapsaydin dahada uygun kombine olabilrdi diye dusnuyorum ki arkadaslarda ifade etmisler chat alninda yazi turleri kullanislmasi tema icin kullanisli pek olmuyor goz yormasi yani.bu detaylara dikkat edersen daha harika seyler cikarcagina inaniyor ve basarilarinda devamini diliyorum
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]
Eline saglik simarik kardes güzel olmus diger temalarina göre ilerleme var eminim cok daha basarili temalarla gelicegine gelicek calismalarinda basarilar..
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa güzel sözlerin
hamallığını yapmayı tercih ederim..