Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

(Masum)

Bilge

• "(Masum)" bir kadın
  • Konuyu başlatan "(Masum)"

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

1

Sunday, 20.06.2010, 13:07

Windows 7 64 bit Asp IIS Hatası ADODB.Connection error Hatasina cözüm

Windows 7 64 bit Asp IIS Hatası ADODB.Connection error

Windows 7 64 bit işletim sistemleri olanlar IIS 7 de sorunla karşılaşabiliyorlar. Bu sorunlardan biride IIS 7 Veri tabanı Provider sorunudur. Verdiği hata ADODB.Connection error '800a0e7a' Provider cannot be found.
Bu sorunu çözmek için Denetim masasından Program Ekle Kaldıra tıklayın. Windows özelliklerini aç / kapat a gelin. Oradan Internet Information Services seçeneğinin altındaki Web Yönetimi Araçlarına gelin. IIS yönetimi Kodları ve Araçlarını seçip tamamı tıklayın.

En son olarakda Çalıştır yada Komut satırına gelip cscript c:\inetpub\adminscripts\adsutil.vbs SET /w3svc/AppPools/Enable32BitAppOnWin64 True yazıp entere basın. Bu işlemin karşılığında ekrana Enable32BitAppOnWin64 : (BOOLEAN) True yazması gerekmektedir. Artık Windows 7 64 bit de Provider problemi yaşamazsınız.
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...