597
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
fcp tema bekleyiss meltemL
MELTEML belirtilen dosyaları ekledi:
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (31.10.2012, 01:20) düzenleme sebepleri: fcp eklendi...
meltem ellerine saglik cok hos olmus
Emeğine sağlık çok teşekkürler canımbenimmmm
Çok çok beğendim, elinize emeklerinize sağlık, paylaşımınız için teşekkürler...
Gülümsüyorum... Çünkü gülmek,canımı sıkan şeyi açıklamaktan daha kolay..
meltem fcp unutmuşsun...ekleyecekmisin...bilgi verirsen ona göre arka planlara alınacak tema
MELTEMim acil fcp lazım kzım bize indirmem lazım bu güzel temayı banane ya aglıcam bak simdi
Canım emeklerıne saglık yıne cok güzel bir çalısma sunmussun bizlere tebrık ederim seni
çok güzel olmuş Meltem ama değerlendirmemi yapmıyorum,fcp eklediğinde seve seve hakını vericem,bir an önce fcp ekleki indirmek isteyenler beklemesin.
Emeğine çok tşk ederim..
Emeginize saglik paylasima sundugunuz icin cok tskler
Emeginize saglik , gayet basarili bir calismaya imza atmissiniz !!
Emek ve paylasım ıcın cok tsklr gayet guzel duruyor melo...........
Sitede yoksunuz galiba Meltem. O nedenle Fcp ben yapıp ekledim...ama yinede değiştirmek isterseniz,istediğiniz şekilde düzenlerseniz değiştiririm...
teşekkürler paylaşım için
çok güzel olmuş Meltem ama değerlendirmemi yapmıyorum,fcp eklediğinde seve seve hakını vericem,
tekrar ellerine sağlık Meltem ,Fcp eklenmiş fcp için emek verenlere de tşk.Tekrar güzel emeğine çok tşk ediyorum.
Elinize emeğinize sağlık güzel paylaşım için teşekkürler....
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''
prensessss her zamanki gibi caldımm
[align=center][img]http://i1254.photobucket.com/albums/hh602/djebrus/Ebru-1.png[/img][/align]
Elinize emeğinize sağlık güzel paylaşım için teşekkür ederim..
Güzel paylasim icin teskler eline saglik
Emeğinize sağlık sade ve kullanışlı bi çalışma olmuş...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Emeginize yüreginize ellerinize saglık paylasım adına tsk ederim
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!
Güzel bir çalışma,
Elinize Emeğinize sağlık,
Paylaşımınız için teşekkürler
Erkek olmak ilahi bir mecburiyettir.
Adam olmaksa o mecburiyetin hakkını verebilmektir.