Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Friday, 9.07.2010, 09:30

Sevmek Yüreklilerin Isi

Seviyorum ama ....Dememeli insan...Aması olmamalı sevmenin.
Çekip gitmenin bir kılıfı olmaz ama illede gitmsi gerekiyorsa insanın çok geöerli bi sebebi olmalı
Eften püften sebeplerden gitmemeli İnsan!......

Ondan gitmesi gerekiyorsa illede hayatına başka birini almamalı daha yüreğindeki ilkin yangını sönmeden !.....

Giderken neyseleresıkıldımlara sığdırmamalı yaşananları....

"Elimde olmaya sebeplerden gidiyorum ama Allah şahidim olsun ki senden başkası girmeyecek yüreğime.Ecel olsun bana senden başkası" diyebilmelii insan!....

Bırakıp gittiğine hissettirebilmeli dürüstlüğünügitmesinin sebebinin zorunluluk olduğunu

Senden gidiyorum ama bunu bil yaşasam bile öldüm ben diyebilmeli!....
Osuzluğun ölüm olduğunu hissettirebilmeli karşısındakine..

Ve insan eften püften sebeplerden gidiyorsa gidişinden yıllar sonra aynı ukalalığını üzerine takıp dikilmemeli onun için yananın karşısına "beni affet"diye.......

Ar damarı olmalı insanın! utanmalı insan!!!!!

Yine insan duygularınıyıllarınıyaşananları çiğneyip giden insana geri dönme cesaretini vermemli.
Buruşturup ettığı sevdasını hiçbirşey olmamış gibi düzeltmeyeciğini hissettirebilmeli!....

Giderken takındığı kendinden emin ifadeyle dönmeyeceğini bildirmeli hayallerini yıkana...
"Nasıl olsa affeder" cümlesini kurdurtturmamalı karşısındakine
Sevgisini kolay kolay gözden çıkaracak cesareti vermemeli

Karşısındaki onu kaybetmekten korkmalı."Sevgimin küçümsediğini hissettiğim anada gururum onu çiğner diyebilmeli"....

Gururunu çıkartabilmeli insan gerektiğinde!.....
"Sebepsiz gidişin dönüşü yoktur"u karşısındakinin her zerresine iyi işleyebilmeli

İnsan yumruğunu vurabilmeli masaya!....

Karşısındaki ona ne yaparsa yapsın hiç kesilmeyecek bi sevgi deryası olarak göstermemeli insan kendini!:..

Benimde bir sabrım var diyebilmeli!.Sevgisiyle oynattırmamalı!.
Kürkçü dükkanı olmamalı insan!!!
Hakedene vermeli sevgisini!.
Ve insan çok düşünmeli sevgisini verirken

Sevda aleminde güneşli günlerin yanısıra fırtınalı günlerinde olacağını bilmeli....
Çok iyi düşünmeli insan!.Bu dikenlerle dolu yolda onu bırakmayacak birini seçmeli yanına Yar diye ...
Karşısındakini tanıyarak sevmeli....

SEvdiğini diğerlerinden ayıran özelliklerini görmeli insan ...Ve sonra sevmeli....

İnsan uzun uzun düşünmeli bu yola girerken.

Sevda köprüsünü sırattan ince olduğunu çok iyi bilmeli insan!...

Sevda işinin yüreklilerin işi olduğunu bilmeli....

ama en önemlisi

Sevda aleminde sadece yüreklerin barınabileceğini çok iyi bilmeli insan !!!!!

2

Friday, 9.07.2010, 12:49

Cok guzel bır paylasımm tesekkurler :kbravo:
[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]

[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]

3

Sunday, 11.07.2010, 09:09

tskler gelincik begenmene sevindim