0gs0
Arkadaşım Almış Olduğunuz Hata Yayındaki Arkadaşın(Dj) Portlarının Kapalı Olmasından Kaynaklanıyor
Yayın Yapacak Olacak Kişilerin Flatcast İçin Port Açması Gerekmektedir
Aşağıdaki Linkleri Takip Edip Nasıl Port Açabileceğiniz Hakkında Gerekli Bilgileri Edinebilirsiniz
Yardımınız için teşekkür ederimm... Fakat benim modemim Süperonline Wifi_0906 ve hiç bir yerde süperonline in port açma anlatımını bulamıyorum (((. Yardımcı olabilir misiniz. ?
Merhaba... çoğu modemin port açma bilgileri verilmiş fakat Süperonline Wifi için hiçbir bilgi verilmemiş.. Diğerlerine bakarak yapmayı denedim fakat beceremedim. Yardımcı olabilir misiniz.. ??
0gs0
Arkadaşım Süperonline Bir Hizmet Türü ttnet Uydunet vs Gibi Tam Olarak Modeminizin Markasını Öğrenebilirmiyiz Acaba.?
Süper Online Hakkında Detaylı Bilgilere Verdiğim Adreslerden Ulaşabilirsiniz
Ben kendim port açmayı denedim yapamadım.. Hadi bir de Müşteri temsilcilerini arayayım da onlar halleder dedim. aradım Temsilci UDP 40123 portunu açtığını söyledi fakat radyoya tekrar girdiğimde yine hüsrana uğradım.. sonuç Fotoğrafta. (.. Bu sorunu cidden anlamış değilim. Müşteri temsilcisi demi beceremedi yoksa
Masum Masum süper moderatörümüz.. emeğiniz için sonsuz teşekkür ederim.
ip de sabit port ta girildi müşteri temsilcisinin dediğine göre ama hala - lerde geziyorum. nasıl bir iştir bu anlamadım.. sizinde başınızı ağrıtıyorum.. kusuruma bakmayın.
ben modeme kablo ile bağlanıyorum baska bir pc'de wireless ile ama bu yaptığım işlemler sırasında ağ'da sadece kablo bağlantısı mevcuttu. Diğer kullanıcıyı da güvenlik duvarı ve Antivirüs programı ayarlarını yapmam gerekiyor mu ?
0gs0 Bir Modemden Sadece Tek Bir Pc İçin Ip Sabitlemesi Yapabilirsiniz Ancak Flatcast icin Port Acmak Buradaki Anlatıma Bir Göz Atmanızda Fayda War Umarım İşinize Yarar
Belki konuyla alakası yok ama OgsO arkadaş gibi süperonline kullanıcılarına bir bilgide ben ileteyim.Gerçi görüştüğüm yetkili tüm hizmet aldığımız kuruluşlarda bu kanunun yürürlüğe girdiğini söyledi ama bilemiyorum.Bir kanun maddesi çıkarılmış ve sınırsız üyede olsanız herkese aynı belirli bir kota verilmiş o dolduğu anda sınırsızda üye olsanız otomatikman internet hızınız 1 mgb.düşüyor.Yani ne radyo açabiliyorsunuz,ne radyolara gidebiliyorsunuz hatta resim upload bile edemiyorsunuz.O kadar yavaşki yapacağınız işlemlerde zaman aşımına uğruyor siteyi yeniden yüklemek zorunda kalıyorsunuz.Yapılacak bir şey maalesefki yok.Sadece kota aşımına dikkat edilecekmiş.Radyolarını açamayan yada giremeyen arkadaşların bilgisine...
Not: Bu kota hız yavaşlatmanın adıda aynen şöyle "Adil Kullanım Koşulları(AKK) "
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »TurkEce/GnL« (20. November 2011, 17:58)
Bilgi için teşekkür ederim.. Ben 20mb sınırsız kullanıyorum.. fakat 100gb den sonra hız 1mb e düşüyor.. ben kaç defa 1mb e düşürdüm normal aşırı bir hız olmasada hiçbirşeyi aksatmama sebep olmadı.. sizin dediğiniz gibi abartı bir yavaşlama yaşanmıyor...