Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 20. September 2011
Tskr yorumunuza ihtiyacim var dikkate alicagimYorum yapmak bana çok fazla düşmez ama çok fazlaca sade Nile hnm
görüntü güzel ama dediğim gibi görselikte biraz daha değişiklik olsun lütfen
diğer tema ile bir farkı yok butunlar aynı sadece yer değişti
ve resim farkı var sanırım
paylaşım için teşekkürler.
Tskr Benden sizlereEmeğinize sağlık Nile.Paylaşım için teşekkür ettim..
Tskr ettimELİNİZE,EMEĞİNİZE SAĞLIK NİLE...GÜZEL PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLERİMLE...
Çok tsk ettim tamamdir aynen öyle yazicagim tskrrPaylaşım Yaparken Başlıkta Nile Yerine,
Flatcast Fcp Tema - El Ele by Nile Gibi Yazsanız Daha Iyi Olur![]()
Hem Fcp Adına da Uygun Olmuş Olur
Emeğinize Sağlık.
bizler gibi acemilerin temalarina bakipta yorum yazmaniz bile büyük incelik cok tskrrr kirilmiyorum aksine seviniyorum yorumlariniza cok cok tskrrElinize saglık güzel ve kullanıslı olmus tema çalısmanız
sunumunuz için tesekür ederim
Nile E.Günbey arkadasımızın dedigi gibi eklerseniz tema çalısmalarınızı en dogrusunu yapmıs olursunuz
sizlere yorumlarımızla öneri ve elestirilerimizle yardımcı olmaya çalısıyoruz bu öneri ve yorumlarıızdan alınmayın kırılmayın sakın
sizler bir adım daha atabılmenız içindir yorumlarımız
Ck tskr ettimEmrgine saglık nile güzel olmuş...![]()
ben tsk ederim bakan gözlerinize saglikEmeğinize sağlik güsel paylasim için tskkr ederim
sanki baska seyler katarsam renklerde problem yasarim diye düsünüyorum acemilik tskr yorumunuzaGüzel bir çalışma ancak bence biraz fazla sade, görsellik açısından biraz daha zenginleştirebilirsin diye düşünüyorum ama yinede elinize emeklerinize sağlık, paylaşım adına teşekkürler
Ben tsk ettim saolunEMEKLERİNİZE SAĞLIK NİLE PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM..