Giriş yapmadınız.

[Önerilen Radyo] radyo ismi

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "ikicantekyürek" bir erkek
  • Konuyu başlatan "ikicantekyürek"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 25.08.2013, 14:32

radyo ismi

slm kolay gelsin benim radyonun da rulette ismini gozukmesini istiyorum ilgilenirseniz sevinirim sid:1294289

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

2

Sunday, 25.08.2013, 18:49

A.Selam,
Tek msj yazmanız yeterlidir. Online olduğumuz an cevapsız bırakmayız sizleri.Üst üste farklı başlıklarda msj tekrarı yapmanıza gerek yok efendim...az sabır lütfen ^^

Online sayınız çok düşük görünüyor. bu başlığa ve şartlara bir göz atınız lütfen-->> [Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar]

Yinede takibe alalım sizi...sonucu bu başlıkta bildireceğiz.
Kolaylıklar dileriz.

istatistikleriniz-->> http://www.flatcast.com/DE/PrgStatistic.aspx?sid=1294289

• "ikicantekyürek" bir erkek
  • Konuyu başlatan "ikicantekyürek"

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 27.08.2013, 02:04

slm

slm melye evet ust uste yazmisim kusura bakma orda bi karisiklik oldu pc yuzunden ama onerilen radyo konusunda ya 7 kisi yada 17 18 yayin dediniz ben okudum o yuzden yazdim size yoksa yazmazdim :))kurralari biliyom

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

4

Tuesday, 27.08.2013, 09:08

A.Selam,
yalnız kuralları tam okumamışsınız...her saat diliminde en az 7 dinleyici dedik...24 saat açık yayınlarda ise en az 6 dinleyici diyoruz.
sizin her saat diliminde maalesef 4 yada 5 dinleyici görünüyor,belli saatlerde de kapalı...
yani şu an için kriterlerimize uyumlu görünmüyorsunuz,ilerleyen günlerde dinleyici sayınız değiştiğinde tekrar başvuru yapabilirsiniz.
Kolay Gelsin...