bence burdaki ADMIN ve MOD arkadaslar televizyonda yeni bir dizi gelistirecekler beni konu edipte, senaryoyu nasilsa ben bedava üretiyorum dime...
bu dizinin adi ne olabilir daha cözemedim ama Kurtlar vadisi i-REM olabilir (ne cok yakisti)
ve dizi fragmanindan bazi basliklar:
*Turgut Özal (pesimist) öldümü? öldürüldü mü?
*muammer aksoy (wanted), esref bitlis (matrix) ve ugur mumcu'yu (drivermaker2005) canından eden pusuyu kimler kurdu?
*özdemir sabanci (daha belirsiz) ve üzeyir garih (bunuda bilmiyom henüz) cinayetlerinin arkasinda hangi karanlik gücler var?
*dünyayi avrasya üzerinden yönetmek isteyen küresel cetenin üyeleri (allaturkaa admin ve moderatörleri) ve isbirlikcileri kimler?
dizinin son bölümlerine dogru, karahanli'nin (Al-Pi) kriptekste sakladigi yazilarda bahsedildiği gibi turgut özal cinayetinde yüce seckinlerin ve dolayisi ile masa olan karahanli'nin (Al-Pi) parmagi vardi. ve yüce seckinleri desifre edecek bir sürü önemli belge polat'in (i-REM) elinde. kimin nerde hangi hizmette oldugu yazili (ah nerde böyle bir belge). simdi onlar elif'in (uh ben lez diilim ama) mezarinda sakli. dizinin onlar üzerinden devam etmesi muhtemeldir.
ben yoruldum bu gecelik teorim bu kadar,
reklamlardan sonra devam ederim :evilking: