Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlerle web sitelerinizde, admin panellerinizde veya bloglarınızda kullanabileceğiniz, görsel kalitesi yüksek ve
responsive (mobil uyumlu) bir yan menü tasarımı paylaşıyorum. "Site Kategorileri" yapısını, modern dokunuşlarla ve performanslı kodlarla yeniden hazırladım.
...ve siz değerli üyelerimizin ve ziyaretçilerimizin istifadesine sunuyorum.
✨ Menünün Öne Çıkan Özellikleri:
- 22 Hazır Kategori: Kurumsaldan e-ticarete, emlakçıdan spor salonuna kadar her sektöre uygun ikonlar ve başlıklar hazır!
- Belirgin Hover Efekti: Fareyle üzerine gelince (hover) koyulaşan ve kendini belli eden profesyonel bir geçişe sahip.
- Karakter Hatasız: windows-1254 ve utf-8 uyumlu meta etiketleri sayesinde Chrome ve diğer tarayıcılarda asla soru işareti veya harf hatası yapmaz.
- Karakter hatası alırsanız mevcut kodlarda <meta charset="utf-8"> yapmanız yeterli.
- Reklamsız & Hafif: Dışarıdan kütüphane çağırmaz (FontAwesome vs. gerektirmez), sadece saf HTML ve CSS. Sitenizi yormaz.
Nasıl Özelleştirilir?
1. Renkleri Değiştirme: Kodun içindeki CSS kısmında bulunan #003d52 (Koyu Başlık) ve #c9e1f0 (Hover Rengi) kodlarını kendi sitenizin renklerine göre kolayca güncelleyebilirsiniz.
2. Sayfa Genişliği (Width): Menü şu an yan panel için ideal olan
270px genişliğindedir. width: 270px; kısmını değiştirerek daraltabilir veya genişletebilirsiniz.
3. Yeni Menü & Simge Ekleme: <a> etiketli satırlardan birini kopyalayıp altına eklemeniz yeterli. İkon kısmına istediğiniz emoji veya HTML kodunu koyabilirsiniz.
4. Her Siteye Uyumlu: WebPage Maker, WordPress, özel PHP veya HTML siteler; kısacası her türlü yapıya kopyala-yapıştır yaparak anında entegre edebilirsiniz.
5.
İçeriklerini ve Simgelerini değiştirerek Site, Forum ve bloglarınıza uyarlayabilirsiniz.
Kodlar:
Kodlar Ve Görüntü Resimleri ekte verilmişti.
Güle güle kullanın! iyi forumlar dileriz!