Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Seyyah20"

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 6.02.2026, 02:07

ELITE STUDIO v2.8 – Kendi Logonuzu Kendiniz Tasarlayın! (Renk + Font + Simge Seçenekli)

Değerli Allaturka Üyeleri ve Ziyaretçilerimiz,

Sizlere forum sayfalarınızda, profillerinizde veya özel projelerinizde kullanabileceğiniz, tamamen interaktif ve kullanımı çok kolay olan Elite Studio v2.8 tasarım aracını sunmaktan mutluluk duyuyorum!
Bu araç sayesinde hiçbir grafik bilgisine ihtiyaç duymadan, saniyeler içinde keskin gölgeli, profesyonel görünümlü isim logoları oluşturabileceksiniz.

Nasıl Kullanılır? (Adım Adım Rehber)
1. Tasarımınızı Yapın:
  • Panel üzerindeki Renk Paleti'nden favori renginizi seçin.
  • Yazı Tipi kısmından karakterinize en uygun fontu belirleyin.
  • Simge Seçimi ile isminizin yanına şık süslemeler ekleyin (yıldız, sonsuzluk, kalp vb.).
2. Kodu Kopyalayın:
  • Tasarımınız bittiğinde, panelin altındaki sarı kod kutusunun altındaki "KODU KOPYALA" butonuna basın. Kodunuz anında hafızaya alınacaktır.
3. İsminizi Değiştirin:
  • Kopyaladığınız kodu sitenize yapıştırdıktan sonra kodun en sonunda bulunan ~ SEYYAH ~ yazısını silip kendi adınızı veya istediğiniz herhangi bir metni yazın.
4. Yazı Boyutunu Ayarlayın:
  • Yazıyı daha büyük veya küçük yapmak isterseniz, kodun içindeki font-size: 3em; kısmındaki rakamı (örneğin 4em veya 5em yaparak) değiştirmeniz yeterlidir.
5. Özel Simge ve Font Ekleme:
  • Kendi özel simgenizi isminizin yanına manuel olarak yazabilirsiniz. Kod her türlü özel karakteri destekler. Panelde olmayan bir font kullanmak isterseniz, font-family kısmına o fontun adını yazmanız kafi.
Yazılım Uyumluluğu
Hazırladığımız bu kodlar modern HTML5 ve CSS3 standartlarındadır.
Şu platformlarla tam uyumlu çalışır: , WoltLab Suite (Widget veya mesaj içi) , XenForo (HTML widget alanları) , vBulletin ve IPB , WordPress (Özel HTML bileşeni) , Tüm HTML tabanlı web siteleri ve kişisel sayfalar.

Tasarım Aracı Kodları
Aşağıdaki kodu kopyalayıp bir HTML dosyası olarak kaydedebilir veya doğrudan sitenizin yönetim panelindeki HTML alanına yapıştırarak üyelerinize bu hizmeti sunabilirsiniz:

Allaturka ailesine özel olarak geliştirilen bu araçla, sayfalarınız artık çok daha renkli ve prestijli görünecek!

Hayal gücünüzü konuşturun, kendi tarzınızı yaratın!

Demo Adres: BURADAN BUYRUN

Seyyah20 belirtilen resmi ekledi:
  • Resim1.png
  • Resim-2.png
Seyyah20 belirtilen dosyaları ekledi: