Selamlar dostlar! Bugün sizlere hem sitemizde hem de projelerimizde kullanabileceğimiz, görseliyle göz dolduran, tamamen Türkçe ve güçlendirilmiş mini bir widget sunuyorum.

Neden Bu Widget'ı Kullanmalısın?
- ???????? %100 Türkçe: Ay ve gün isimleri otomatik yerelleştirilmiştir.
- Canlı Performans: Saniye sayacı ve yanıp sönen noktalarla yaşayan bir tasarım.
- 20 Farklı Renk Modu: Tek tıkla temanıza uygun rengi seçin ve kodu anında alın.
- Kompakt Tasarım: Orijinal görseldeki premium dokuya sadık kalınarak modernize edildi.
- Hepsi Bir Arada: HTML, CSS ve JavaScript tek bir paket halinde; yapıştır ve çalıştır!
Görünüm Hakkında
Tasarım, modern karanlık mod (dark mode) üzerine canlı vurgu renkleriyle inşa edilmiştir. Takvim kısmında gün, numara, ay ve yıl hiyerarşisi en okunabilir şekilde optimize edilmiştir.
Bu Widget Nerelerde Kullanılabilir?
Bu kodu sadece düz bir web sitesi için değil, birçok farklı platformda kullanabilirsiniz:
- Kişisel Portfolyo Siteleri: Hakkımda kısmının yanına şık bir araç olarak.
- Admin Panelleri: Yönetim panellerinde köşe bilgi kutusu olarak (Dashboard sağ üst köşe).
- Blog Yazıları: Teknoloji veya yazılım temalı blogların kenar çubuğunda (Sidebar).
- Discord/Twitch Bot Sayfaları: Destek sunucularınızın tanıtım sayfalarına canlılık katmak için.
- OBS & Yayıncı Ekranları: Yayıncılar için "Overlay" (üst katman) olarak (Browser Source olarak eklenebilir).
- Masaüstü Widget Uygulamaları: Rainmeter veya benzeri HTML destekleyen masaüstü araçlarında.
- Okul/Öğrenci Projeleri: HTML/JS ödevlerinde tasarım ve fonksiyonellik farkı yaratmak için.
Küçük Bir Öneri:
*Kodumuz tamamen Responsive (uyumlu) altyapıda olduğu için hem mobilde hem de masaüstünde tasarımı bozulmadan, olduğu gibi görünür.*
Yapımcı Notu
Bu proje
Seyyah20 tarafından 2026 yılı için v1.0 sürümüyle geliştirilmiştir. Tamamen açık kaynaklıdır.
Nasıl Kullanılır?
- Üstteki panelden hoşuna giden rengi seç.
- Alttaki "Kodu Kopyala" butonuna bas.
- Kendi HTML sayfanda istediğin yere yapıştır. İşte bu kadar!
Kodu herkes yazar ama tasarımı sadece vizyonu olanlar yaşatır. Güle güle kullanın!
Yorumlarınızı ve hangi rengi daha çok beğendiğinizi aşağıda belirtmeyi unutmayın!
Demo Sayfa :BURADAN BUYRUN