You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Sade.

Intermediate

• "Sade." is female
  • "Sade." started this thread

Date of registration: Sep 20th 2017

• 1194
  • Send private message

1

Saturday, February 28th 2026, 8:20am

1 Sorum Var

GEMİNİ KADIN GOZLERI GORUNTULENME 400 YILDIZLRIN 5 IDE SARI OLMUŞ

SADEDEN ARKAPLAN -11 GORUNTULENME 475 YILDIZLARIN HEPSI RENKSIZ

SONUCTA ORTADA EMEK VAR

BU YILDIZLARIN SARI OLMASI NEYE BAGLI OGRENEBILIRMIYIM

Seyyah20

Intermediate

• "Seyyah20" is male

Date of registration: Jan 26th 2014

Location: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Send private message

2

Saturday, February 28th 2026, 3:20pm

Selamlar, öncelikle ilginiz ve dikkatiniz için teşekkürler.
Çok fazla bilgim olmamasına rağmen cevaplama gereği duydum

Sorduğunuz bu yıldızların sarı olması konusuna teknik bir açıklama getirmek isterim.
Tahmin ediyorum ki, Teknik Görevlimiz o temaları paylaşım amaçlı değil, Radyo Allaturka görevlilerinin dikkatini çekmek amacıyla kendisi işaretlemiş olabilir.

Bildiğim kadarıyla normal şartlarda temaları veya konuları forum üyelerimiz değerlendiriyor; paylaşımlar ilgi gördükçe ve zaman geçtikçe o yıldızlar kendiliğinden çoğalabiliyor.

Şunu da samimiyetle belirtmek isterim; ben kendi adıma bu paylaşımları yıldız, mevki veya makam için yapmıyorum.
Ortada bir emek var ve amacımız sadece katkı sağlamak. Teknik bir durum veya sistemin işleyişiyle ilgili bir görsel fark olabilir, hepsi bu.

İlginiz için teşekkürler, keyifli forumlar.

Sade.

Intermediate

• "Sade." is female
  • "Sade." started this thread

Date of registration: Sep 20th 2017

• 1194
  • Send private message

3

Saturday, February 28th 2026, 4:30pm

Duyarlılıgınz ıcın öncelıkle teşekkur ederım benım amacım hakkımı aramak yonetıcıler bızlere yol gosterıcıler bölumun baısna ne yapmamız gereken konu acılabılır bızde okurallara gore paylaşım yaparız