Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Seyyah20"

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 16.06.2026, 18:30

Blogspot Radyo İndeksi Yükleme, Düzenleme ve Div Hataları Çözümü [Görsel & Video Anlatım]

Merhaba Değerli Allaturkaa Forum Sakinleri ve Radyocu Dostlar,

Flatcast alternatif modern radyo sistemlerinin yaygınlaşmasıyla birlikte, birçoğumuz radyolarımız için Blogspot (Blogger) tabanlı siteleri tercih etmeye başladık.
Ancak hazır radyo indekslerini (HTML/CSS temalarını) Blogspot'a uyarlarken, player/chat eklerken veya kodları düzenlerken bazı teknik sorunlarla karşılaşabiliyoruz.
Sizler için sıfırdan bir radyo blogu açmaktan, en sık yaşanan tasarım (div) hatalarını düzeltmeye kadar her şeyi içeren detaylı bir rehber videosu hazırladım.

Videoda Neler Anlattım?
  • Blogspot'ta Ücretsiz Radyo Sitesi Açma: Adım adım temiz bir blog kurulumu.
  • Radyo İndeksi (HTML) Yükleme: Elinizdeki hazır indeks kodlarını Blogspot temasına doğru şekilde entegre etme.
  • Kod Düzenleme: İndeks üzerindeki isimleri, butonları ve alanları kendinize göre özelleştirme.
  • Player & Chat Paneli Ekleme: Canlı yayın ses oynatıcısını (player) ve sohbet modülünü sorunsuz yerleştirme.
  • Div Hatalarını Düzeltme: Tasarımın kaymasına, butonların veya başlıkların yanlış yerde durmasına neden olan div kapanma/açılma hatalarını kolayca bulup tamir etme.
  • Yayın Açma & Tema Testi: Kurduğumuz sitenin canlı testini yapma.
Detaylı Görüntülü Anlatım İzle:

Takıldığınız, hata aldığınız veya düzenleyemediğiniz indeks kodları olursa bu konu altından bana iletebilirsiniz. Elimden geldiğince kodlar konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
Yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Keyifli forumlar, bol dinleyicili yayınlar dilerim!

#blogspotradyo #radyoindexi #flatcastalternatifi #radyokurulumu # seyyah20 #divhatası #htmlkodları #radyoplayer #chatekleme #bloggerindexteması #allaturkaaradyo