Bir mechule, yüzünü görmedigim, sesini duymadigima...
Selam dört daimi günes
En nadide cicekleri gönlünde aciyorken yüregi kir bahcesi insan sana üzerinde karinca gezinmemmis günesle sevismemis .kelebekler yapraklarina konup dinlenmemis. Seralarda zorla sevgisiz büyütülen bir demet cicegi sana vermek senin bu ciceklerle bezenmis ruhuna hakaret olur bence : ) en iyisi degerli beyin seni alip sana tüm kirlari hediye etmeli cicekleri doya doya yerinde sevmelisin dokundugun her cicek mutlu olacaktir bence: ) yillar önce erdemli bir dostum beklemeyi birakirsan yanilgilarin olmaz demisti cok düsünmüstüm bu söz üzerine cokmu bekliyorum insandan yasamdan diye. Baktimki tüm beklentilerim hep insani ve fitri ölcülerdeymis ne günese dokunmak istedim nede yildizlarda yalin ayak yürümek.Hep imkanli isteklerim oldu en büyük istegimde hep anlasilmak oldu benim yerime düsünen benim icin karar alanlardan hep kacmaya calistim.sustugum anlar gözlerim anlatti bakis bakis beni ama körlügünede kör olanlar malesef göremedi okuyamadi anlayamadi.Körlerin arasinda yasamak zorunda kalinca insan biraz olsun kendine körlesiyor galiba: ) Aslinda kücücük nesneler mutlu olmaya yeten ruhun diger yarisi gerekiyor sevmek göz göze bakmak degil ayni istikamete bakmak olsa gerek hep anlasilanlardan olman dilegiyle el degmemis tüm yaban menekselerine dokunman dilegiyle esen kal kir cicegi