flatcasta ilk basladigim zamanda ilk gordugum radyo sayfalarindan birisiydi bu, ama bunu cok kez gordum sonrasinda ve her defasindan bir yaninda degisiklikler bazende sadece isimde yazilar gorurdum,
bir gun Allaturkaaya ait bir baska tema bana gonderdi bir arkadas, ve bende tema yapmaya yeni heves sarmisim painti yeni ogreniyorum

temada hatirladigim kadariyla zaten oynanmis ve duzensizdi, bana buralari duzeltmemi soyledi arkadas bende buyuk emek harcayarak o hatalari sadece paintle duzelttim, elimden gelse program kullanmayi bilsem tipkisinin aynisi yapardim ama tema alintisi yapan cok arkadas gibi bende o temada calistim,
cok duzenli bir sekilde editledim silinmesi gereken isimleri sildim, buttonlarin yerini degistirdim ve arkadasa gonderdim, cok begendi ve kullandi,
su an hatirladikca biraz yuzum kizariyor ama birde o acemilikle grur duydugum birsey var, O temanin altinda o kadar ugrasmama ragmen IMZA atmamistim,
onun gibi birkac temada daha calistim temayi tanidim ve sonrasinda tamamen kendime ait temalar hazirladim paintle ve altina imza attim,
demek istedigimm su, boylesi harika temalar bir cok kisiye heves veriyor ve kimbilir sonrasinda harika bir ustanin cikmasini sagliyor,
sadece soyle bir nokta var, tema yapmaya heveslenen arkadaslara destek olmak, belki boyle yapilirsa emek hirsizligi en aza inebilir, yazdiklarimla basinizi agritmis olabilirim ama size ustunde paintle editleme yaptigim ama beceremedigim bir temayi ve sonran kisa bir zaman sonra kendi yaptigim ilk paint calismalarimdan birisini gostermek istiyorum,
herkes hata yapabilir onemli olan bunun farkinda olup hatalari duzeltmek..
iste ustunde calistigim ama kimseyle paylasmadigim, sadece masumane bi sekilde editledigim tema
buda sadece paintle hazir bir resimle ila yaptigim tema..