Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
YouTube'e giris icin kesin cozum
YOUTUBE'A GİRİŞ İÇİN TEK YAPMANIZ GEREKEN DOSYAYI İNDİRMEK. DAHA SONRA SADECE "BAŞLA" TUŞUNA BASARAK ENGELLERİ KALDIRABİLİRSİNİZ.
NOT: DOSYA ANTİ-VİRÜS TESTİNDEN GEÇMİŞTİR ( NOD32 3.0 SMART SECURİTY -- tarih: 26.07.2008 --) ANCAK BAZI ANTİ-VİRÜSLERDE MALWARE GİBİ GÖZÜKEBİLİR AMA BU VİRÜS DEĞİLDİR, PROGRAMIN YAPISI GEREĞİ ÖYLE GÖZÜKÜYOR.
* AYRICA DNS AYARLARINI DEĞİŞTİRDİĞİ İÇİN ENGELLİ DİĞER SİTELERE DE RAHATÇA GİREBİLİRSİNİZ.
* DOSYA 24Kb BÜYÜKLÜĞÜNDEDİR...
BURDAN INDIRIN
not: alintidir, ve freesharedir...
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Abla paylaşımın için çok teşekkürler ama youtube'a ;
www.ktunnel.com
www.vtunnel.com 'danda girebiliyosun.Genellikle TÜRKİYE'de en çok tercih edilen sayfalar bunlar ...
Ayrıca arkadaşlar TCP/IP bölümüne girerek DNS ayarlarınızı
208.67.222.222
208.67.220.220 yaparakta youtube'a bu sitelere gerek kalmadan girebiliyorsunuz .
Teşekkürler bilgileriniz için
Sevmek, sevilmek güzel şey...
~~TEKTANEM~~
[quotdj_antikore=""]Abla paylaşımın için çok teşekkürler ama youtube'a ;
www.ktunnel.com
www.vtunnel.com 'danda girebiliyosun.Genellikle TÜRKİYE'de en çok tercih edilen sayfalar bunlar ...
208.67.222.222
208.67.220.220 yaparakta youtube'a bu sitelere gerek kalmadan girebiliyorsunuz .[/quote]ANTİKORE BENDE SANA KATILIYORUM www.ktunnel.com bende burdan yuotubeye gırıyorum
208.67.222.222
208.67.220.220 yaparakta youtube'a bu sitelere gerek kalmadan girebiliyorsunuz .[/quote]ANTİKORE BENDE SANA KATILIYORUM www.ktunnel.com bende burdan yuotubeye gırıyorum[/quote]
Demişssin ama ben daha önceleri bunu denemiştim olmadı ve yukardaki arkadşımızın verdiği programla girdim