Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

*Deniz*

Bilge

• "*Deniz*" bir kadın
  • Konuyu başlatan "*Deniz*"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 27.08.2008, 15:34

Bugün Sensizliğin Kaçıncı Günüdür

bugün sensizliğin kaçıncı günüdür, artık saymıyorum.
akşam bütün esmerliğiyle çökünce kentin üstüne, kaldırımlardaki ayak sesindir. herkes sensin biraz, hiçbiri sen değil!

kimselere soramaz oldum seni. neredesin sevgili!.. kiminlesin? sormalara gücüm yok benim. aynalara yüzüm yok. aslında, geçmişe ilişkin her şeyi unutmak vardı, anılarda sen olmasan. saçlarıma sinen kokun olmasa. yüzün olmasa kendimi bir bulup bir yitirdiğim. sesin olmasa, duyduğumda bütün duygularımı mühürleyen. unutmak vardı, anlamıyorsun, seni bu kadar sevmesem...

yazık, ne çok değiştik ikimiz de. sen sevgili sıcaklığını yabancı tenlerde arıyorsun; ben yanında bayramlığına sarılan çocuklar gibiyken, şimdi yaşama ilişkin hiçbir şey düşünemez olmuşsam... söyle sevgili, hangi aşk masalıydı kandıran ikimizi?

sana ah etmem, tanırsın beni. ama tanrı'nın gücüne gidecek, korkum bu. bilinmedik zamanlarda apansız daldığında beni anımsayacaksın. en son gördüğünde nasılsam, öyle anımsayacaksın. tanımsız korkular bölecek uykunu. unutamayacaksın.

bugün sensizliğin kaçıncı günüdür, artık saymıyorum. akşam bütün esmerliğiyle çökünce kentin üstüne, kaldırımlardaki ayak sesindir. herkes sensin biraz, hiçbiri sen değil.

gel, son kez gör beni, artık tanıyamazsın. bir zamanlar bakmalara kıyamadığın gözlerime bak, belki yalnızca onları koruyabildim, hepsi bu.

gel de gör beni, yanımdan ayrılma. cansız kalırsam kollarında, darılma.

Kenan Kalecikli
Sevmek, sevilmek güzel şey...
~~TEKTANEM~~

yeşim

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 27.08.2008, 19:29

böyle derin bir ayrılık hic yasamadım, yasıcamıda sanmıyorum.
bu tür yazılarda tutkuyu, baglılıgı, cekilen acıyı, derinligi hisederim.
bazan elimde olmadan hayranlık olur.merak bazan paranoya melankoli gibi gelir bana bu duygular.
ama biliyorum birileri bunları yasıyor.bende böyle bi durumda öfke olurdu herhalde genelde canım yanınca öfke duyarım ben, cakmak cakmak olurum hisetiklerim fark edilir böyle derinden sakin duragan iyimser hüzünlü yasamazdım herhalde :))) tesekkürler ellerine saglık.

ayşeceren

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 29.08.2008, 17:19

Gelmeni bekledim
Gönlümün boş koridorlarında
Gelmedin
Umutlarımın boynu bükük şimdi
Gelme
Alıştım yokluğuna!

4

Monday, 29.08.2011, 01:31

gel, son kez gör beni, artık tanıyamazsın. bir zamanlar bakmalara kıyamadığın gözlerime bak, belki yalnızca onları koruyabildim, hepsi bu.

gel de gör beni, yanımdan ayrılma. cansız kalırsam kollarında, darılma.

GüzeL PayLasim icin TskLer...