Giriş yapmadınız.

yeşim

Profesyonel

• Konuyu başlatan "yeşim"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 25.09.2008, 05:07

Eroinle Dans / Alevden Küle [kitap tanıtımı]

Piraye Yazarı
Canan Tan

"Eroinle Dans", yalnızca bir eroin öyküsü değil. Sigara ve içkiyle başlayıp esrar, kokain, sakinleştirici ya da uyarıcı haplarla süren, uzun, upuzun bir yolun son noktası eroin.
Uyuşturucu için, aile düzeni bozuk gençlerin sığınağıdır, diye yaygın bir kanı vardır toplumumuzda. Ne büyük bir yanılgı!
Merak, macera arayışı, çarpık ilişkilerin yaşandığı arkadaş çevreleri, rastlantı sonucu içinde bulunulan topluluğa uyum çabaları, bu konulara en uzak duran kişileri bile nasıl da içine çekebiliyor.

Romanımızın iki kahramanı var: Eylül ve Dünya.
Dünya, parçalanmış bir ailenin dışlanmış bireyi. Eylül ise ailesinin biricik prensesi; el bebek gül bebek büyütülmüş en iyi okullarda okutulmuş pırıl pırıl bir genç kız. Yolundan sapmasını haklı çıkaracak hiçbir dayanağı yok.
İkisinin, uyuşturucu ortak paydasında buluşması, alevin küle dönüştüğü noktaya el ele yürümeleri düşünülemez bile.
Ancak, çok güçlü arkadaşlık ve dostluk bağları bile bataklığa sürükleyebiliyor insanları. Romanımızda olduğu gibi...
Etiketler: eroin ve dans ölümcül oyun bir kerelik altın vuruş eroin kokain ero eroin geceleri

bu kadına hayranım buda bi solukta okunuyor tavsiye ederim.

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 25.09.2008, 10:47

süperr bir kitap, Canan Tan' ın kitaplarını geçen yıl yaz tatilinde okudum, öyle güzel ve akıcı ki 5 günde 3 kitabını bir solukta bitirdim. Eroinle dans en çok etkileyeniydi, ama piraye ve yüreğim seni çok sevdiyide herkese tavsiye ederim. ÇOk teşekkürler Yeşim, emeğine yüreğine sağlık.

_ArArAt_

Stajyer

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 25.09.2008, 11:52

ibretlik bir hayatin anlatildigi bir kitaba benziyuor
merak ettim okumak lazım tşkler paylaşim icin yeşim

sevd/\gul

Profesyonel

• "sevd/\gul" bir kadın

• 13013002
  • Özel mesaj gönder

4

Thursday, 25.09.2008, 11:59

yeşim, kitabı bende merak ettim sagol kitap önerisinde bulundugun için bizim en büyük eksigimiz okumak sanirsam tüm türkiyede okmuma alışkanligimiz yapılan istatistiklere göre çok düşük görünüyor inş klavyede gezirdigimiz zaman kadar kitap okumayada vakit ayirabilirz

yeşim

Profesyonel

• Konuyu başlatan "yeşim"

• Özel mesaj gönder

5

Thursday, 25.09.2008, 13:35

çok büyük zevktir okumak,hayata acılan pencere insanın yasam bakısını zenginlestiriyor.ama bazı yazarları okumak sıcakta su icmek gibi bişey, canan tanda bunlardan bence. cok kaliteli kadın karekterler ciziyor, hikaye boyunca bir kadını hayatın nerdeyse her carkından geciriz süzüyor en güzel yanıda en olumsuz sartlarda bile kalitesini hic düsürmüyor, karekterden hic ödül vermiyor.bilmem ben seviyorum onu.

serkan16

Stajyer

• Özel mesaj gönder

6

Thursday, 25.09.2008, 14:15

yanlız kaldıysan kalkıp penceredenden bir bak, güneş açmış mı? yağmur düşmüş mü?
dön bak dünyaya!
herkes gitmişse...
sakince arkana dön bi bak,
dostun kalmış mı?aşkın solmuş mu?dön bak dünyaya...dön bak dünyaya...
bir sonbahar kadar yanlız, bir kış kadar savunmasız ya da
ilkbaharsan
yolun başındaysan.....
asla vazgeçeme!
kalkıp da pencerenden bir bak...
güneş açmış mı?yağmur düşmüş mü?
dön bak dünyaya...[/b]