Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Monday, 20.10.2008, 17:00

YETKILI BIRISINI ARIYORUM

BANLANDIGIM ICIN FORUMA GIREMIYORUM..AYRICA IP NOSUNDAN BAN YEDIGIM ICIN BASKA NICKLEDE GIREMIYORUM FORUMA..BENIM NICKIMLE MESAJLAR YAZILIP BEN YAZMISIM GIBI GÖSTERILDI...BANA YAPILAN BU HAKSIZLIGA HERKES SESSIZ MI KALICAK:BU MU ADALET..YÜREGI OLAN TARAFSIZ BI YETKILI YOK MU BENIMLE KONUSABILICEK...

NOT : UMARIM BU MESAJ DA FORUMDAN KALDIRILMAZ DA HERKES YORUMUNU RAHATLIKLA YAZABILIR

___BY_TOLGA_____

2

Monday, 20.10.2008, 17:01

AYRICA IKI GÜNDÜR FORUMA GIRMEMEKTEYIM...NICKIMLE BIRLIKTE MSN ADRESIME DE EL KONULMUSTUR..DOLAYISIYLA FORUMA YAZILAN MESAJLARLA HIC BIR ALAKAM YOKTUR...

3

Monday, 20.10.2008, 17:04

Burda, bütün günü harciyan yetkililere karsi ileri geri konus,
sonrada banlaninca, yetkili ara tzz

sen degilmiydin, "beni banlayin" diyen?

4

Monday, 20.10.2008, 17:07

dj cansu yukarida yazdiklarimi iyi okurmusun..iki gündür nete foruma girmemekteyim diye yazmisim orda..kim ister kendini banlatmayi bi söylesene..ben o kadar salakmiyim beni banlayin diyecek..

5

Monday, 20.10.2008, 17:16

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=16489

konuyu takip et, cöpde dahada fazlasi var

6

Monday, 20.10.2008, 17:18

DJ Cansu,,
bunlari biliyorum zaten ama yazilarin hicbirisi bana ait degildir..
YA BIRAZ MANTIKLI DÜSÜNÜN BI INSAN KENDINI NEDEN BANLATSIN KI BI DÜSÜNÜN..BU KADAR APTAL OLABILIR MI INSAN..kim der bni banlayin diye sizce mantikli bisey mi bu

öykü

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

7

Monday, 20.10.2008, 17:43

masuma yapılan cok cirkin olmus gercekten uzun zamandır emekle burda ugrasan bi arkadas görevli olusunu bırakın, insan olarakta istedigi yoruma hakkı var. hatanı bi kabul et. gercekten terbiyesizlik olmus.

8

Monday, 20.10.2008, 17:48

öykü benim masum masum a herzaman saygim vardir.bunu kendisine cok önceden de bildirmistim yine bi olay olmustu ve özür dilemistim ondan ve herzaman saygim var demistim.ama dün olan olayla benim hicbi alakam yokki.neden ben yapmisim gibi gösteriliyo anlamiyorum yaa

*meltem*

Stajyer

• Özel mesaj gönder

9

Monday, 20.10.2008, 17:53

Eğer dediğin doğru ise nickini ele geçiren şahışla senin ip adresi farklı olmalı.

ip adresini de ele geçirmemiştir ya! Onu yapacak olsa böyle küçük işlerle uğraşmaz.

Bir yetkili gelip konrtol ederse asıl gerçek anlaşılır o zaman.

Bakalım hepsi aynı ip den mi bağlanıyor. Ben de merak ettim şimdi :roll:

10

Monday, 20.10.2008, 17:55

meltem ben dün gece baska nikle girip o yazilarin bana ait olmadigini by tolga mesajlarinin benle alakasi olmadigini belirttim burda.ama actigim baslik silindi ve ben banlandim tekrar giremedim

öykü

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

11

Monday, 20.10.2008, 18:04

yazık üzücü seyler bunlar. gercekten üzücü ve yıpratıcı. oysaki insanlar güzel zaman gecirmek icin forumlara takılır. faydalı paylasımlar icin, bence artık ugrasma sende biraz uzaklasıp rahatla burda kırdıgın insanlarda. bu konuyu arkasında bıraksın.
böyle bi konu sonnrası özür yetmez nasıl telafi ediceksinki tutki sen özür diledin gurup halinde satasmısınız.digerleri noolcak.yasanan yasanmıs de kapat bu konuyu. bi daha insanları itham ederken düsün.
yasananlar üzücü gercekten.

*meltem*

Stajyer

• Özel mesaj gönder

12

Monday, 20.10.2008, 18:09

**DELi RÜZGAR**, emin misin onu belirtmek için başka nick aldığını.
bak ne demişsin:

Alıntı sahibi ""kalpsizsin""

benim nikimi calarak benim adima mesaj yazmak saygisizliktir.utanc verici biseydir. ben BY TOLGA..YAZILAN MESAJLA ALAKAM YOKTUR...KENDI KENDINIZDEN ÖZÜR DILEMEK HEMDE BENIM NIKIMLE:PARDON CALDIGINIZ NIKIMLE:BUYRUN BUNUDA BANLAYIN:NERDE BU ADALET

Alıntı sahibi ""kalpsizsin""

HAYIR BEN BY TOLGA YIM..NE KADAR KOMIK DURUMA DÜSÜYOSUN..BENIM BY TOLGA NIKIMI CALARAK BENIM ADIMA MESAJ YAZMAK SANA NE KAZANDIRIYO.

aradaki zaman farkı sadece 11 dakika.

O nickle girip sen kendi adınla tolga oldugunu belirtmişsin. Hani by tolga olmadığını belirtmiştin ???

Şimdi ya onu da çaldılar kendileri yazdılar deme bana. Gülerim inan.

Aklıma ne geliyor biliyor musun? Seni başka biri azarlamış by tolganın yazdıklarından dolayı. Şimdi burda bu insanların üzerinden kendini aklamaya çalışıyorsun. Demek ki nickini alanın yazdıkları birilerini gücendirmiş.

Umarım yanılıyorumdur. Nerde kaldıysa bu yetkililer. Kızdılar mı birden kayboluyorlar. :beklemeye devam eder:

• "Masum Masum" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

13

Monday, 20.10.2008, 18:14

bu konular gereginden fazla uzadi,
**DELi RÜZGAR**, dun karsilik kalpler kirildi konu gereksiz yere uzadi, ve senin kullandigin nickden hakaret geldi forum icinde,
IP adreslerine gelince butun kullandigin nickler ayni IP adresinden girilmis,
sunu sebebi neydi, bunun sebebi neydi, kim hakli kim suclu vs.
bunlari uzatmakla konu cozulmez sonuc iki tarafdanda yanlislar yapildi ama senin yaptigin cok asiriya gitti ve ceza olarak nickini bir daha kullanamiycaksin,
su andaki nickinle forumu kullanmaya devam et bence, yeni nick yeni bir baslangic..

14

Monday, 20.10.2008, 18:25

arkadaslar eger dün gece kalpsizsin nikiyle giripte ben by tolga diyen kisi ben degilsem kim peki.
ben kendimi aklamak icin farkli nikle girip o mesajjlarin bana ait olmadigini acikladim burdA..BANA YAPILAN BI HAKSIZLIK VAR ORTADA..birisi benim nikimle girip hakaret edip beni banla diycek ve suclu ben olucam.cok güzel bi adalet bu :h050: :h050:

15

Monday, 20.10.2008, 18:28

masum masum benim ip adresim banlanmis o yüzden ben foruma farkli bi nikle giremiyorum anladin mi..ben herzamanki nikimle giris yapmayi denedim ama banlandigini gördüm.baska pc den girdim aciklama yapmak icin

*Deniz*

Bilge

• "*Deniz*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

16

Monday, 20.10.2008, 18:29

**DELi RÜZGAR**, sen gerçekten çok iyi bir oyuncusun tebrik ederim seni. Nasıl bir karakter bu ben anlamadım mesajın başında iki gündür foruma girmiyorum yazıyor bu olanlar dün oldu şimdide sen olduğunu söylüyorsun ben bu işten hiçbirşey anlamadım pes yani sana!

17

Monday, 20.10.2008, 18:30

meltem evet nikimi alan kisi cantanem.gonul e asik oldugum icin böyle davrandim yaziyo.ama bu yalandir cantanem.gonul ü sadece allaturka forumdan taniyorum böyle bi mesaj verilmesi hem onu hemde beni zor durumda birakir

18

Monday, 20.10.2008, 18:32

deniz
yazdiklarimi dikkatli okursan anlarsin
dün gece normal bi sekilde giris yapmayi denedim nikim banlanmis giremedim..
baska nikle girip by tolga adina yazilmis mesajlarin bana ait olmadigini söyledim herkese

*Deniz*

Bilge

• "*Deniz*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

19

Monday, 20.10.2008, 18:36

Alıntı sahibi ""**DELi RÜZGAR**""

AYRICA IKI GÜNDÜR FORUMA GIRMEMEKTEYIM...NICKIMLE BIRLIKTE MSN ADRESIME DE EL KONULMUSTUR..DOLAYISIYLA FORUMA YAZILAN MESAJLARLA HIC BIR ALAKAM YOKTUR...

Burda ne yazıyor?

Sana bir tavsiyede bulunucam kusura bakma ama bence kimsenin işine karışma kimse kimsenin avukatlığını yapmak zorunda değil. Avukat olman lazım bunun için gerçekten :))

Ayrıca sen bence çok büyük bir saygısızlık yaptın dün ve çokta büyük bir komedi oldu ve hala buna devam ediyorsun bence artık kendine güldürme bak Masum Abla ne kadar olgun herşeye rağmen sana bu nickle devam et diyor bir şans veriyor aslında bence artık sus ve forumda kalmayı çok istiyorsan bu nickle devam et!! Söz gümüşse sükut altındır. Bunuda unutma!

• "Masum Masum" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

20

Monday, 20.10.2008, 18:36

**DELi RÜZGAR**, dunki o hakaretleri eden sen degilmiydin, beni banlayin diyen, ve ireme hakaret eden, sen degilmiydin yani..