Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hoşgeldin Asrevya
Hoşgeldin asrevya Burayı sende seviceksin
emegine saglik güzel olmus ben cansultanim-fm adina ve dj lerimize istiyorum dj yesil*cimen!* laz*gülü dj kartanesi dj menzil dj sultan dj tatar dj masum dj sürmelim## dj cennetül*verde size zahmet kardes fazla oldum saayet yapabilirsen simdiden tesekkür :up: :up: :sirin:
hııı prenses.ruya gibi demi preses olmak
öykü, her bayan prensestir Sende bir prensessin
Prenses, Paylasım ıcın tesekurler
TESEKKÜR EDERIZ COK GÜZELLER EMEGINE SAGLIK :up: :up:
bu benimm icin yazilmis sanirim :smiley: eline saglik cok guzel gorunuyorlar..
BİDE DJ CERKEZ Diye Yazarmısınızzzz...
slm prenses benim icin de hazirlarmisin
yaseminfm dj hülya degisik renklerde ve genelde pembe ve lila tarzi kullanirim simdiden tskl emegine saglik prenses
ya arkadaşlar iyi hoşda bunları temaya nasıl ekleyecem aradım ama bulamadım formda yardımcı olursanız sevinirim
istediğin resmin üzerine sağ tıkla açılan menüden en altta özelliklere tıkla resimin urlsini kopyala
Radyonda insert picture seçeneğiyle url adresini yazarak radyona ekleyebilirsin
Merhaba Bir Ricam Olucak http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=137597#137597
bu başlıkta hoşgeldin asrevya isimli konuyu silebilirmisiniz ben arkadaşımı davet etmiştim onun için hoşgeldin yazmıştım ama o konu yazı isteme başlığına döndü ana yazıyı değiştirdim istek gelmemesi için
ama yine gelebiliyor bu tarz yazıların derslerini hazırlayıp ekleyeceğim zamanım oldukça
verdiğim linkteki konuyu silerseniz sevinirim
Teşekkürler