Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Tema Zerafet [By Prenses]
[flash]http://www.masalprensesi.net/flash/zerafet.swf[/flash]
Tema Zerafet
Fcp Yenilendi
Önizleme Yenilendi.
Prenses belirtilen dosyaları ekledi:
zerafet.fcp
(835 Byte - 335 defa indirildi - en son: 10.02.2026, 18:32)
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Prenses" (29.09.2010, 19:09)
Prenses , müthiş olmuş harika görünüyor elinize sağlık
Prenses , chat alaninda mavi kırmızı yazi disinda sorun cikarmayacak bir tema olmus
Ellerine saglık
Gelecek tema calismalarinda basarilar dilerim
*Deniz* , cim teşekkür ederim sende çok güzel temalar yaptığın için tasarımına güvendiğimden senin yorumların benim için önemli tekrar teşekkürler
Emegine Saglik..Cok Cok Güzel Olmus..Harika Görünüyor.
Prenses , emegine saglik
guzel calisma cikarmissin
Prenses , ya buna tema denmez bu baska birsey ya harikaaaa olmusss ellerin dert görmesin
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim :sirin:
COK GUZEL BI CALISMA EMEGINE SAGLIK TESEKKURLER
Prenses , çok harika bir çalışma olmuş ellerinize saglık tşkler paylaştıgınız için
Prenses , SÜPERR OLMUSSS TARZINI HEP DEGISTIRMENDE HARIKAAAAAA
Prenses , emeqine saqLık çok qüzeL oLmuş
CcC-onur-CcC , nisa nisa , sevd/gul , ByÖmrüm_ , yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Prenses , emeginize yüreginize saglık.. cok güzel olmuss..paylasım için tesekkürlerr..
Prenses, SÜPERR OLMUSSS TARZINI HEP DEGISTIRMENDE HARIKAAAAAA
Prenses , nisanin bu sözüne katiliyorum,her seferinde farkli bi calisma yapiyosun cok güzel oluyo,,eline yüregine saglik.paylastigin icin tskrlr
asi rüzgar , masum_serseri , çok teşekkürler bir renk daha ekledim umarım hoşunuza gider istenilen renk olursa hazırlayıp eklerim
Prenses , Çok qüzeL renk seçimi
emeqine saqLık harikasın dicek sözüm yok
)
emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler
Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]
YAPAN ELE PAYLAŞAN YÜREĞE TEŞEKKÜRLERİMLEEE...
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]