Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
cok güzel olmus aypare, fakat yinede seni elestirecegim izninle, ilk iki tanesinde misafir penceresi yok, ücüncüde var, peki bunlarda tranparent bitane cerceve yapamazmiydin? belki pek sade durmaz.
Ha öteki taraftan ben bundan daha iyisini yapabilirmiyim? Kesinlikle hayir. Benim alanim fotograf cekmek ;-)=
Ellerine saglik
Tebrik ederim gerçekten başarılı olmuş.Emeğine sağlık dost.Yeni temalarını bekliyoruz.Radyolarda mutlaka kullanılacaktır.
Hem temanın nasıl hazırlandığını resimli gösterimle paylaşman bence daha güzel olacaktır ama tabiki karar senin...
yok yok denemesine denerimde, eminim uzun ugraslar sonucu bendende güzel birseyler cikabilir, ama bunun icin zaman ayirmaliyim, birde icimde heves yok acikcasi, ama ileride baska alanlarda birseyler düzenleyebilirim
aman yarabbi bune aypare ne yaptin sen ya
valla müthis olmus inan artik ne diyecegimi bilemiyorum
sen artik ustalastin bu konularda ilk ii temandaki misafirlerin cercevesi olsaymis dahada güzelligine güzelllik katardi bence ama yinede allerine ve yüregine saglik paylasim icin tesekkürler ..................