Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yayını Yapamıyorum !!!
ARKADAŞLAR BEN 4 AY OLDU FLATCASTI BIRAKALI AMA SANIRIM ÇOK DEĞİŞMİŞ...MESELA YAYIN YAPAMIYORUM...
BUGUN RADYOYU KURDUM GİRİŞ YAPIYORUM MÜZİKTE ÇALIYORUM AMA İFRAMELİ BÖLÜMÜ WEB SİTEME YAPISTIRIYORUM SİTEMDE GÖRÜNMÜYOR..F5 SORUNUMU BU NEDIR ANLAMADIM :s:s:s:s
NazimHikmet, Flatcastta Kısa süreli bir sorun vardı yeni düzeldi simdi tekrardan İframe ekleyıp yayın deneyiniz
NazimHikmet, Sorun devam ediyormu HayLa??
Kardeşim evet sorun devam edıyor İframe kodunu size göndermemı İstermisiniz...
Baska bir SID nosu alıp tekrar ekleyın
Sanırım SID aldıktan sonra Mail Kısmından Onaylamadınız
Bu arada Hangi Host üzeri siteniz?
Googlenın Bedaba sitelerinden
SırasıyLa Sunları yapmalısınız
Site admın kısmından girisinizi Yapiniz
sablon yönetimi - sablon ayarları Cıkan alandakı Kodloru silip
<IFRAME height="600" width="800"
src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=XXX" frameborder="0" scrolling="no"> </IFRAME>
Bu arada flatcast Host sorunu hayLa devam ediyor
By rmx...
Önce Üyelik yaptım...Ardından aktivasyon maili geldi..Onu onayladım Sonra Radyo kurulumuna gectım...Radyoyu kurdum İframe Geldi..İframeyi kopyaladım sitemi yapıstırdım Olmadıı ...
Allah için Yardım Arkadaslar,Çok bunaldım
NazimHikmet,
Aktivite edilmemis bir SID le yayın yapmaya calisiyorsun
Allah Allah ..Nasıl aktivite edeyim...özel mesaj ile gondermemi istermisin Sid noyu
Olmuyor kardeş aktive ettim yav..üyeliği aktive ettim.
Gardas Alah razI OLSUN cok tsk ederim halettin