Giriş yapmadınız.

Easymail

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "Easymail"

• Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 6.03.2007, 22:33

Dünyanin yeni 7 harikasini sende sec.

Arkadaslar daha bugün kesfettigim siteyi sizinlede paylasmak istedim.
Alttaki sitede 07.07.2007 yilina kadar süren bir anket hazirlamislar. Buradada yeni 7 dünya harikalari secilecekmis, sanirim uzun zamandir sürdügü icin bazi saheserler elenmis. Eger türkiyeden bir yer ariyorsaniz, sadece aya sofya camii yer aliyor. Onun disinda, ben en azindan kapadokyaninda olmasini beklerdim, ama belkide elenenler arasinda orasida vardir. Yinede bunada sükür, bir sürü ülkelerden tek bir yer dahi yok. Ankette olan yerlerin üzerine tiklarsaniz bilgilere sahip olabilirsiniz, yapmaniz gereken sadece email adresinizle kayit olmak. Resmi bir site oldugu icin (sertifika bile satin alabilirsiniz) korkulacak birseyin oldugunu zannetmiyorum. Site bir sürü dilde gösteriliyor, almanca ve türkce dahil.
Buradada dilerseniz sectiklerinizi paylasir onlar hakkinda yorumlarinizi, görüslerinizi paylasirsiniz

:burda:
http://www.new7wonders.com/

nihosh

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

2

Tuesday, 6.03.2007, 22:39

güzel bi paylasim easym :saril:

ben tabiki basta olmak üzere aya sofia camimize oy verdim, sonra eifel kulesi, sonra The Taj Mahal a, buda acayip hosuma gitti, sonra russyadaki, kremlin ... e verdim...öbürleri rast geleydi :oops:

maxma

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 6.03.2007, 22:40

paylasimin icin tsk ederim bende oyumu vermem lazim :D

Easymail

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

4

Tuesday, 6.03.2007, 22:56

Bende önce hep karisik yaptim ama sonra vijdanim rahat etmedi, hepsini teker teker okudum, sonra karar verdim, sectiklerim:
Taj Mahal (Islam dünyasinin en büyük yapitlarindan birisi oldugu icin, sirf mermerden yapildigi icin)
Misirdaki piramitler (kac bin yil önce yapilan esrarengiz piramitler gercektende bugün bile yapilmas olsa hayret verici olurdu bence)
Neuschwanstein sarayi (masallardaki saraylari animsattigi icin)
Ayasofya camii (Hem kilise, hem camii olarak kullanilan, halen iki dinin bir sembolu olarak kabul edilen, ve tabiki ek olarakta türkiyede bulundugu icin)
Angkor (bunun kulelerin camlari andirdigi icin)
chichen itza piramidi (zamaninin yine en imkansiz yapilabilecegi basyapitlardan oldugu icin)
Cin seddi (anlatmaya gerek varmi bilmiyorum)

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, 7.03.2007, 00:46

valla paylasimin icin tesekkürler süper yerler ama ben balonun icinde olsamda yukaridan baksam olmazmi hani sayfa da balon ucuyorya hehehehehhe süper yerler yaaaaaa

• Özel mesaj gönder

6

Wednesday, 7.03.2007, 00:48

en iyisi ben ayasofya camisine vereyim oyumu cünki harika vede gördüm süper

Easymail

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

7

Wednesday, 7.03.2007, 00:57

tek bir yer secme ama sahinn, objektif ol, öteki yerlerede oyunu ver bence :)

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

8

Tuesday, 26.06.2007, 01:22

tskler paylasim için ayasofya cami favorim

• Özel mesaj gönder

9

Tuesday, 18.09.2007, 22:52

Elimden gelse dünyanın bir harikasınıda ANnem yapardımm :) ama buraya gerek yok ANnem benim DÜnyamın harikasıı zaten.. güzel paylaşım ELlerine sağlık