Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yayinda sorun
slm
ben yayindayken muzikler dinliyenlere kesik gidiyor saniye sürüyo ve devamli oluyo acaba sorun nerde olabilir butun herseyi yeniden ypkledim hic birfaydasi olmadi
*-*CELINA*-*,
bağlantı hızınızda sorun olabilir
SLM MHB ONCELİKLE BENİMDE Bİ SORUNUM VAR YARDİMLARİNİZİ BEKLİYORUM DİNLEYİCİLERİM GELİYOR GİRİYOLAR SORUN YOK AMA LİSTEDE 5 YAZİYO MESELA AMA GORUNMUYOLAR YAZİ YAZİNCA GORUNUYO 2 DAKKA YAZMASİNLAR KAYBOLUYOLAR dusende giremiyo daha mavi ekran donup duruyoLÜTFEN YARDİM EDİN edit link beratcan
selam arkadaslar .benimde bir sorunum var.daha önce yayın aldıgımda mıkserde parcalar calıyordu.ama simdi mıkserde parcalar calmıyor.mp3lerın uzantısı mpeg4 gözukuyor ozamanda aynıydı ama sorun yoktu ama simdi sorun veriyor bunun sebebi ne olabilir acil yardım istiyorum.f5 surumunu kullanıyorum.saygılarımla
sehzade-19,
mpeg filim formatıdır mp3 e çevirmelisiniz
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=15920